Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти си срање па штоИнтер нема ни прв тим нипа примивера сите се срање.
И ти си срање па што
Иди навијај ѕа јувентус они и така не се замараа со нишо.
Кај ниб и она сељакон швицарски Лихстајнер стана играч да не зборувам барзањи видал говноико маркиѕио бентнер и други дудлачи ка нив
Немаш ти престава колку можат да бидат јаки Интер замисли го овој состав
Милито + Помошникот на судијата + Гол од опсајд = централен напагач
Касано + главниот судија + пенал + Црвен Картон = Втор напагач
Самуел + Вториот помошник = на најбољи дефанѕивец у сериа А
Плус на ова додади ја и помошта на судиите од другите натпревари ако треба некој да те прерипа на табела и одма го имаш шампионскиот тим у СЕРИЈА А
Па Интер кога беше Шампион не сум пресметал точно ама у просек секоја трета утакмица ја играше со играч помалку
Исто и ако Снајди остане, ама не го играат.Ako Snajdi si odi vo Januar, klubot nema ni plasman vo LS da obezbedi ovaa sezona. Kratko i jasno.
Јас барем знам оти сум си срање, а овие енос почнаа да дознават оти се и тешко им паѓе. ама јбг судбина те стиже.И ти си срање па што.
Јоланте ги издаде на твитер, не бил повреден, мада и fcinternews се сомневаа во тоа дека е повреден, класични аматери.Сега па праат демек Снајдер се повредил... ц ц ц.
Ako Snajdi si odi vo Januar, klubot nema ni plasman vo LS da obezbedi ovaa sezona. Kratko i jasno.
Друже и јас бев со став дека на Снајдер е океј и да му се намали платата но тоа не е проблемот. Проблемот е во начинот на кој го прават тоа, се однесуваат како спрема некој заостанат, па уште и го казнуваат со 10 000 евра бидејќи пишал на Твитер дека не е во комбинација со Нефчи, бруки невидени. Да не го повторувам Син, убаво напиша човекот погоре, ги исцрта причините за ваквата состојба. Јас само една желба имам, да се тргне тој гнасниот шешир од клубов, и тоа илјадници километри подалеку бидејќи почна мнооогу да смрди, онака шири реа кај стигне, клошар смрден, ќе ни го избрка најдобриот играч во тимов, уште он асален ни остана, на сите други позиции се крпиме.Нормално никој од нас несака Снајдер да си отиде од Интер ама долго време е повреден и ги зима парите кои оваа сезона не ги заслужил со ништо. Интер со понудувањето на новиот договор не му скратува ништо, он повторно ќе зема 6 милиони евра по сезона од кои 4,5 му се сигурни а другите му се доколку одигра одреден број на натпревари. Тоа дали е повреден стварно никој незнае но и да е повреден не верувам дека некој би бил изненаден
hahahahahhaaГи замолувам модераторите ваквите "интелегентни" постови како овој на ова мулево,и тој десетина поста погоре да ги избришат од фан клубов.Инаку ти бе Дино знаеш ли дека вашиот фан клуб ке личеше на боенка ако на секоја глупост од вашите дечишта таму (пинтуричио,сладоледот,циганите од париз и кој се уште не) јас или другите интераши да улетуваме со вака креативни постови како твојот и тој на лепотанот над тебе???