Фан Клуб: Интер

Не бе не е битен тренерот заштооо. Абе само што ќе го погледне човек Страма има позитивно мислење, позитивна енергија шири, а не оној Раниери умрениот. Само нека продолжи вака човекот, има светла иднина во него се гледа тоа. Форца!

Бене, ревјуто доаѓа одма по натпреварот, ставете линк и толку од мене за денес.

tumblr_m1og8eIPOK1qzx8o2.gif

Глуп гол при крај примија али солиден фудбал играат напаѓачки. Се осеќа свежина и мотивираност.

Се знаеше тоа, Дејан беше фикс за денес, ама само затоа што Снајдер и Алварез не се во комбинација.
Да, после ми текна дека рече дека без плејмејкер нема да игра во средина. А Дејан е најдобар од овие што се available.

Мене не ми е јасно, како сега знаат да подаваат а пред една недела незнаеја? Да не ги казнувал лузерот ако направат точен пас...

А за играва, никој од нас ни во највлажните соништа не помислил дека Интер ќе игра вака.. дај Боже да продужат вака. :pos:

Ке си ја редиме со бракава 7 + пак а???
Инаку 500 лупнав на 5+ ,5 квота беше во копачка.

Чим еден мртов Станкович изигра топ прво полувреме ондак одма станува јасно до кого бил проблемот. Во момент кога се отсутни и Снајди и Рики едноставно он беше приморан да игра како плеј и супер си ја заврши работата, али сето тоа е океј кога и другите играчи се поставени на добри позиции и кога тактиката е погодена, а не Ранко Поли лево крило го играше.:facepalm:

Во второ нека влезе Гуарин да има некоја минута во нозе после повредата, и Ливаја нека добие шанса да го видиме детето многу го фалат.

Одма се гледа промена во играта со новиов тренер,знаев дека има потенцијал во нашиот тим само Гасперини и Раниери незнаеа правилно да ги искористат ! Башка коа ке се вратат Алварез,Снадер,Маикон и Гуарин во прв состав има петарди да делиме дома осеќам:),требаше порано да се смени Раниери али тоа е јбг!

Леле ама се покажуваат пред новиот тренер, ќе ги видиме за некое време дали стварно е до тренерот.

Уште верувате дека Морати го кошта 800милиони нашиов местачки интер?

4 пенали, 2 црвени картони, 7+ ...o_O

После не било интересно калчото, седи бе..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom