Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сепак Ранокија не одигра со топката, ипак на Карја треба да му биде препишан голот, последен со топка играше играч на Каљари али обично во вакви ситуации на оној што шутирал му се препишуваат головите.

Да, автогол или Р'ѓа.

Ранокиа втор натпревар по ред игра на топ-ниво.

--- надополнето ---

P.S.
Последнава акција, Пандев со топката беше побрз од одбраната или така ми се причини? :pos:

Да, автогол или Р'ѓа.

Ранокиа втор натпревар по ред игра на топ-ниво.

--- надополнето ---

P.S.
Последнава акција, Пандев со топката беше побрз од одбраната или така ми се причини? :pos:

па затоа едвај се движи сеа :pos:
ето секогаш прави потег повеќе

Tikvar ovoj Nagatomo, ni brzina ni pamet u glava.

Nagatomo aut, Zaneti na negovo mesto, Kambi da vleze, Pazzini out, Kutinjo kako AM, Pandev e dobar vecher, aj moze i gol da dade ko za cudo.

Уморно уморно преуморно делува Интер ...

Кога претрча пандев со топката 30-40 метри се возбудив ко малолетничка на веспа :pos:

ајде посигурно во второто-пари се во прашање.....вечерашниот Каљари не би требало да е никаков проблем !

Нагамото ти е класичен индијАнац, примети коа има топка и играч пред него како почиња да мафта со раце хахах леле колку ми е смешен. Пандев конечно игра на добро ниво, а Ранокија играчиште. Второ полувреме очекувам уште 1 до 2 гола.

П.С не ми е јасно како може Маикон да набацува со "надворешна".

Еден гол никогаш не е гаранција, мора да се реши натпреварот со уште еден. Да не зборам што го имам уплатено со хендикеп :)

Многу лоша игра на Мота, заедно со Пацини и Кордоба се нај очајни .
Пандев одличен во првото полувреме.

Da se stegat sea prvite 10 minuti gol da dadat, i posle edno ubavo katanadzo da udrat, ke im treba sila protiv shvabite.
Да да, не за друго, и незнам колку се кадарни асално здраво да напнат во случај недај боже да им израмнат, ко со тегови да играат на нозе, се гледа дека темпово ги уби, викенд среда викенд па и репрезентациите ко капак, вака дур се отворени Каљари нек им се даде уште 1 гол и после приоритет нека им е непримање на гол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom