Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го гледав првото полувреме но како што гледам повторно катастрофално играме на гостински терен...и препотставувам повторно бевме неподвижни во средниот ред,Снајдер триплиран,Ето игрше како безопасно крило,Пацини се бори со цела одбрана(изгледа човекот топка нема фатено),и одбраната каша попара..можам да ја замислам во очите денешната игра на Интер!...а за победа тешко дека ќе издојуваме освен ако не ни свирнат некој безвезен пенал!
Озбилно не гледаше прво ??? Значи колку предвидлив стана Интер :pos2: И да не ја гледаш утакмицата знаеш како одиграле![]()
Ја и Јонзе кога јадеме бурек вие викате: уааа песимисти, има уште многу до крајотСо ваква поставеност незнам како Пацини би дал гол, ко пички играат, буквално, ко пичиња, сите до еден, делуваат ко ние копиљаци коа бевме а игравме со поголемите у маало па страв да ти биде за да ти подадат топка, или па ти коа водиш ко посран си од страв да не згрешиш па ластик да пиеш и да идеш по вода.
HD .. не си арчите за оваков Интер толку нетп.с. еве ви супер линкче, арена пакетов на Србиве е закон!
http://domacifilmovi.us/ch5.php