Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Chovek da plache ili da se smee so ovoj Ganso :), daleku od toa deka ne e kvaliteten, ama Snajder, Kutinjo, letovo Ganso, uste jas samo ke falam posle :)

Da me prashuvaa mene Morati i Leo :), jas odma Krkic bi go kupil, brojot 7 nemu, pazzini ke go prodadev vo Pro Spezia C1.

Chovek da plache ili da se smee so ovoj Ganso :), daleku od toa deka ne e kvaliteten, ama Snajder, Kutinjo, letovo Ganso, uste jas samo ke falam posle :)

Da me prashuvaa mene Morati i Leo :), jas odma Krkic bi go kupil, brojot 7 nemu, pazzini ke go prodadev vo Pro Spezia C1.

Стар си ти за нив, нема да се вклопиш на клупата :))

Дечки да ве прашам нешто офф топик...како се менува никот да не знае некој????...

Иначе денес против Виола само победа ни брка работа..се се си имам некое гадно чуство дека ќе губиме во првото полувреме и во второто ќе дадеме едвај еден гол и така ќе остани натпреварот....ајде ќе видиме времето што ќе покажи!

Дечки да ве прашам нешто офф топик...како се менува никот да не знае некој????...
Oди во делот "' Ивестувања '' на форумов и има отворено тема таму за ова, убаво прочитај за да не се заебеш па да чекаш пола година за друг ник.

Џони Вајсмилер = поранешен Нероазуро :), да си знаете.

Ајде луѓе со среќа денеска нека тепа Интер да му се доближи на Биланезиве...

Inter :1 Julio Cesar; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 2 Cordoba, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 10 Sneijder; 7 Pazzini, 9 Eto'o.
Subs: 12 Castellazzi, 14 Kharja, 17 Mariga, 23 Materazzi, 20 Obi, 27 Pandev, 29 Coutinho.
Coach: Leonardo.

Абе ние од 6 и пол сме играле , ја па се мислев дека од 8 и45 :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom