Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку му го наплативте шалот? Иста цена или го украдовте чоекот... :pos:
Наводно еден од нашите членови не бил задоволен од шалот и начекал прилика да го шитне 10 пати поскапо... Lucky Bastard... :)

Му викав да го рашири,ама се брзаше да влезе и не успеавме убава слика да извадиме :(

Да не беше тоа џандарот немаше ни цд-то да му го дадеме,викаше по него Ето Ето! :D

да немаше мамини татини ќерки и синови, да го тормозат, можеше и повеќе да одвои од ова... но што е тоа е
Ради таквите хиени и не ми се идеше, ми се јави 1 од бандава али не бе :)
Како и да е супер работа сте завршиле, дал раширил или не сеедно, знамето битно се гледа. :wink:

Ај тоа мамни и татини ама тој со Шарпланинецот беше ЕПИК!!!!

Ради таквите хиени и не ми се идеше, ми се јави 1 од бандава али не бе :)
Како и да е супер работа сте завршиле, дал раширил или не сеедно, знамето битно се гледа. :wink:

Коа се сликав у Палас имше две деца со татковците и малиов после напна почна да плаче како сликата не му се свиѓала и мене ме напна ми едеша да му ја бапнам една

--- надополнето ---

Ај дај ми го дресот да го закачам у соба.. ако?

200 евра ?? Не бе шала на страна , уникат е тоа нели , не го перам сеа и не го носам :):)

95q939.png

:pos: :pos: :pos:

^ Ја брат пробав на англиски да го прашам како е и ништо не ми врати , си се потпиша се сликна и кидабела . Може ако почнев на француски ќе вратеше али појма неам

баш нормални сме, и ја ја ставив, шибајте ја и вие, во буквална смисла АРМИЈА :)

Неам фејс ја :))
Плус ќе најдам циганин некој, барем подобро ќе го држе шалот :pos:

Мислам респект за фотките...алал да ви е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom