Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе сите да играат на местото на Пандев.:nenene:
Пандев ќе си игра - ќе видите дека го бива малиот. Ќе го докаже тоа на сите што плукаат по него. :drk:
Dali go imash gledano Pandev kako igra ovaa sezona? Ochaen e... Dokolku imashe druga alternativa, Pandev sigurno ke ja greeshe klupata. E sega, pomegju Pandev i Bijabijani se razbira deka podobar izbor beshe Pandev. Mu treba maklu odmor, ke dobiva shansa vo zavrshnicata na natprevarite pa poleka da se vrati vo forma.

Coutinho se vrakja od povreda, povredeni se Stankovic i Snajder.. samo poradi toa utre mozheme da go vidime Pandev vo prv tim.

Dali go imash gledano Pandev kako igra ovaa sezona? Ochaen e... Dokolku imashe druga alternativa, Pandev sigurno ke ja greeshe klupata. E sega, pomegju Pandev i Bijabijani se razbira deka podobar izbor beshe Pandev. Mu treba maklu odmor, ke dobiva shansa vo zavrshnicata na natprevarite pa poleka da se vrati vo forma.

Coutinho se vrakja od povreda, povredeni se Stankovic i Snajder.. samo poradi toa utre mozheme da go vidime Pandev vo prv tim.

Па помеѓу Пандев и тој што ти е на аватар оваа година и нема некоја разлика, така да, да имаше некој поквалитетен играч/напаѓач во Интер ќе си седнеа и двајцата на клупа.
Ама Милито има поголема репутација во тимот/навивачите, па неговите повреди и очајни игри не се коментираат многу.

нити снајдер нити цезар не се меѓу повиканите. ама и двајцата се 98 проценти здрави, се чека да бидат 100% да нема страв од нови повреди, како милито, после 20 минути да напуштаат терен.
туку мене ми е чудно што нема интервју со Леонардо пред утакмица, односно пресконференција...

Па помеѓу Пандев и тој што ти е на аватар оваа година и нема некоја разлика, така да, да имаше некој поквалитетен играч/напаѓач во Интер ќе си седнеа и двајцата на клупа.
Ама Милито има поголема репутација во тимот/навивачите, па неговите повреди и очајни игри не се коментираат многу.
Ne go chitash moeto mislenje kako shto treba. Jas ubavo si pishav, da imashe druga alternativa, Pandev nemashe voopshto da igra. Jas ne se soglasuvam ni so publikata na "meazza" koja go isvirka Pandev... Na sekoj moze da mu se sluchi da bide vo losha forma.
Milito ne go spomnav nikade. Site znaeme vo kakva forma beshe i toj, a zgora na toa golem del od natprevarite beshe i povreden.
Sakam da ti kazham edna rabota... Sekoj igrach moze da ja zagubi formata, no klasata e ona po sto toj se razlikuva od drugite. Pa sega razmisli ti dali nekoj bi imal pravo da go isvirkuva i omalovazhuva.

Со многу секси состав излагаме,, можеби и најјакиот моментален состав што го имаме на располагање.
Официјално од Интер.ит

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 15 Ranocchia, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 29 Coutinho; 22 Milito, 9 Eto'o.
Subs: 21 Orlandoni, 7 Pazzini, 14 Kharja, 20 Obi, 23 Materazzi, 27 Pandev, 57 Natalino.
Coach: Leonardo

Очекував Пацини да започне од првата минута,али ајде ке влезе во второ и ке дебитира со погодок верувајте.Него одличен избор на Лео што му даде шанса на Кутињо,баш ме интересира како ке изигра позади напагачите а не како крило.

Ајде денес да си тепаме глатко , и да влезе Пацини да брцне голче . Сакам и Кутињо да брцне гол денес .
Инаку стаив 1200 денари на нашите . ДА имав ќе стаев и повеќе пари али колку толку , мислам дека се сигурни , али ќе видиме

Нека идат у пичку матер

Сантон магаре го напраја уште непочнати. :tapp:

0-1 Миколи

Сантон го направија магаре ради пасивен офсајд на играч кој му засмета во таа ситуација што значи влијаел врз акцијата и знаменцето мораше да биде кренато.

Слично ко лани у супер купот со Лацио, кога Милито наводно сметал на голманот на Лацио па голот беше поништен.

Али ај, нема назад, да се надеваме на пресврт. :toe:

Џабе и шанси и доминација и се остало... ц ц ц

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom