Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гугл транслејт рулз :ojea:
"Sometimes the player ratings are inconsistent, one day you are phenomena, the other Brocchi
^Изјавата на новинар на каналот на Интер во која го брани Пандев.

Мислите дека IOsono ќе го пишел ова на сајт: Еден ден сте феномен, другиот Броки!
:pos:

Пазете се Шинтераши,Билан е екстремно опасен на трансфер пазарот!Еве го лапнаа "играчиштето" Bomel (колку одвратно копиле ) па сеа и за Ganso се спремаат да ни го лапнат.
Извор:Фан клуб Билан
:pipi:

Барем купуваат нешто не се како нашите...Милан вака така онака имаат играчи и за во прв состав и за на клупа, а ние кутрите ни за прв состав немаме тим и поради тоа ќе останиме со .!. враце оваа сезона....како што напишав пред некој ден ..Морати нека не купува играчи односно нека гледа да не излезиме над 100 милиони во зијан годинава и да ги врати долговите а овде на теренот не срамат до маскимум екипи како Кеево,Лацио и Удинезе...па потоа ќе изјават по медиумите дека имаме силен тим споспобен за нови трофеи бла бла бла,па нормално дека Камбиасо и СТанкович тоа ќе го изјавуваат по сто пати само за да не бидат избркани од клубот бидејќи овие двајца играат клучна улога во средниот ред а исто времено се стари волци кои насекое се претрчувани од помладите колеги..Пандев и Милито не се поарни...а без Мајкон сме на рамниште со Палермо!

Убаво вика Нероазуро, можеби не земаат некој звучни имиња но Милан бар ке има подобра клупа,што е изузетно добар потег за да биде чекор пред конкурентите.Јас нагласив еднаш дека без барем 2 добри засилувања има голема шанса да ни пропадне сезоната.Како што тргнала работава Морати нема намера да зема нови играчи зимава а формата на клучните играчи е незадоволувачка.Со Господ напред па ке видиме...

Сега читам една статија на фцинтерњуз...

1. Пацини (да, да... Пацини) или Луис Фабијано
2. Карја или Поли...

... тоа е тоа што може да се види зимава.

Пазете се Шинтераши,Билан е екстремно опасен на трансфер пазарот!Еве го лапнаа "играчиштето" Bomel (колку одвратно копиле ) па сеа и за Ganso се спремаат да ни го лапнат.
Извор:Фан клуб Билан
:pipi:
Милан имаат квалитетна клупа за разлика од вас.:)

2. Карја или Поли...

Сампа го дадоа Касано, не верувам дека ќе останат со к*рот во рака па да го дадат и Пацини... мада јас сум повеќе за Пацини, него Санчез... толкаво богатство не се дава (30 мил. се многу во Италија)... сега не знам која е цената на Пацини.. али во секој случај го подджувам повеќе Пацини него Санчез

--- надополнето ---

Милан имаат квалитетна клупа за разлика од вас.:)

кој Јепес, Бонера, Одуамади, Штрасер, Меркел ???? имаш право поквалитетни се !!!!! :)

2. Карја или Поли...

Moже, а и немора да значи дека ќе се види оваа зима...како тргнало ќе се остани само на Ранокиа..:toe:

Moже, а и немора да значи дека ќе се види оваа зима...како тргнало ќе се остани само на Ранокиа..:toe:

Пишав јас дека само на Ранокиа ке останеме,се шпекулира Санчез,Пацини,Гансо и компанија али ако земаа играчи до сеа ке земеаа. :toe:

кој Јепес, Бонера, Одуамади, Штрасер, Меркел ???? имаш право поквалитетни се !!!!! :)

Јепес, Амелиа, Замброта, Ван Бомел, Фламини, Касано, Сидорф, Робињо (само задњиве двајца се бољи од цела ваша клупа )

!

Any Questions ? :)

Јепес, Амелиа, Замброта, Ван Бомел, Фламини, Касано, Сидорф, Робињо (само задњиве двајца се бољи од цела ваша клупа )

!

Any Questions ? :)

Не, сериозен си со ова што го наброја? :) Првиот ќе ви игра прва нареден месец можда и више. Бонера за замена го сметаш? :) Овој Омубамби (или како се чита) прв пат го читам. Касано или Робињо ако не играат, кој ќе биде зад Пато и Ибрахимобич, Амброзни? :)

Једино Сидорф е замена, ама за 93-та, не за порано.

А да, Ван Бомел го заборавив. :)

Ај што мислиш ти ??

Смешно делуваш, ама ае ваљда ќе ти текни..додуша мене не ми пречи да се прочита плус некој виц.
Ако правиме муабет реален само Робињо вреди од тие што ги наброја.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom