Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Кастелаци не беше крив за ниту еден од двата гола.
За првиот, Пандев ја изгуби и овие добија локумче.
За вториот, Инлер 5 минути паѓаше, исто како Хернанес.
И тоа го оправдува Кастелаци за голот??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кастелаци не беше крив за ниту еден од двата гола.
Да Пандев беше виновен, но не знам дали го примети Мота како си протрча покрај играчот на Удинезе пошо ваљда мислеше контра дека ќе има али ипак бе губи нашиов топка овој го гледа и си протрчава покрај него....Како не влезе волејот на Станкович при резултат 0-1 стварно незнам,тешка топка беше таа за бранење! Иначе за првиот гол крив е Пандев што не се загради убаво,се гледа дека нема да биде лесно во второ да израмниме а за победа мн тешко!
И тоа го оправдува Кастелаци за голот??Стварно е дудук, една не фати... уште коа ќе ми текне како комотно трчкаше кога Кордоба му ја врати... фалеше Ди Натале да му ја земе (а малце фалеше)...
Точно,при слободниот Пандев да рипнеше можда ке удреше во него али он остана во местоЛеле пандев до сега не го критикував ни еднаш ама најмногу ме изнервира на крај на полувремето кога глумеше ко да му ја исекле ногата.
За вториот гол Кастелаци и Пандев криви за слободниот. Ми се чини дека пандев не скокна и топката преку него отиде ,а кастелаци каснеше.
. уште коа ќе ми текне како комотно трчкаше кога Кордоба му ја врати... фалеше Ди Натале да му ја земе (а малце фалеше)...
Колку беше за вториот крив, како никој друг голман. Како е можно топката да помине десно од живиот ѕид а да заврши во левиот агол на голот? Не зезај, подобро да ги пратеше по бурек наместо да ги поставува во жив ѕид играчите.Кастелаци не беше крив за ниту еден од двата гола.
ИДете на forzainter да видите шо е ХЕЈТ према Пандев![]()
Крв му ебем , слава у глава му удри !
E што е Кастелаци виновен за слободниот? Требаше повеќе гел да стави и од сонцето да се заслепи Ди Натале?![]()
Не зафркавајте, тоа не беше фаул, Инлер паѓаше добри пет минути. Имаше претходно фаул од Дејо, но овој стана и од кога виде дека му кидна топката падна. Слободниот си беше одлично изведен.
Не е на клупа малиот.Нека влезе Кутињо место Пандев, ако е спремен, ако не, Биабиани.... и Оби место Киву а Занети лев бек. Мора нешто да се мењава... а неаме многу избор на клупа.