Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
179317_194331623915794_112117725470518_835240_5306597_n.jpg

Сеа слушнав противник во 1/4 од купот на Италија ке ни биде Наполи кој пред малце ја совлада Болоња со 2-1!

Да, со Наполи ќе играат на нивни терен што значи дека постои голема веројатност тука да се збогуваат со купот со оглед на тоа што во Серија А заостануваат зад Милан а и во ЛШ имаат тежок двомеч со Баерн, не верувам дека со Наполи ќе остават 100% на теренот а од друга страна убеден сум дека они тоа ќе го направат зашто долго време не почувствувале трофеј па ова им е една од шансите за такво нешто.

А на кој датум поточно играме со Наполи,ако нема некој шанси за во лш,ни преостанува купот и Серија А :toe:

Според најавите утре ке искочиме со овие 11 - Кастелаци,Маикон,Лусио,Ранокиа,Киву,Занети,Камбиасо,Станкович,Пандев,Ето и Милито!! Мислам дека на Пандев најдобро му одговара оваа позиција бидејки знае да повлече и да одигра добар пас,како напаѓач го гледавме неколку утакмици и се виде дека не му е добра реализацијата(премногу промашува)

Како сте ИНТЕРИСТИ?Колкава е температурата во Милано пред утешниот натпревар со Чезена?
П.С.............................................ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО?

Не прашувај Васе Ѕверу ѕверски!Туку сите знаеме дека ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

Со чезена утре победуваме 1 во 1 па ако сака и со 9 играчи нека играме..едноставно тие умрените мора да ги победиме па за тешкиот натпревар со Удинезе да влезиме психички стабилни и да ги шлакниме на фриули!

Koga ke dojdeme na samo 3 boda razlika so Milan (a ke dojdeme), predlagam temata (barem za eden den) da se prekrsti vo: "vaskopandev: ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО"

А бе у пичку материн, сонував сеа пред малку дека ја гледав утакмицава, и до 70 мин. беше 0-0 и се штрекнав од сон, и не видов како заврши :( И еве сега од четири сато сум станат, ко некој вампир. Ах Интер Интер шо ми прааааааајш!!!!

П.С
Добрутро!

А бе у пичку материн, сонував сеа пред малку дека ја гледав утакмицава, и до 70 мин. беше 0-0 и се штрекнав од сон, и не видов како заврши :( И еве сега од четири сато сум станат, ко некој вампир. Ах Интер Интер шо ми прааааааајш!!!!

П.С
Добрутро!
:pos:
Ај добро утро...

Ти што мислиш, јас зашто не си легнувам? :)

п.с. Абе, со Удинезе беше тешката утакмица?

не си модератор тука бе :)

Интеристи,ако смета ова потписот мој Затоплува во Милано,кажете слободно.Нема повеќе да пишувам така.Ќе смислам некоја друга фраза!
П.С.На пример ваква фраза Интеристите во Милано се шетаат по шорцеви,а Биланистите бараат по продавници топла облека!!!

Интеристи,ако смета ова потписот мој Затоплува во Милано,кажете слободно.Нема повеќе да пишувам така.Ќе смислам некоја друга фраза!
П.С.На пример ваква фраза Интеристите во Милано се шетаат по шорцеви,а Биланистите бараат по продавници топла облека!!!

Не ни помислувај да ја смениш, мерак на душа ми прави кога ќе прочитам. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom