Многу пари се, ама ќе го лапни некој друг, па после ќе збориме ех што не го донесоа во Интер, сеа праи растур таму и таму...
За Дестро не сум ни јас, така само го напоменав, сепак такви како него имаме веќе во тимот.
Никад нема да го зборам тоа ако некој го лапне за 25 милиони евра, премногу е а Интер не планира да ја тера политиката од порано кога ги преценуваа играчите и кога немаа никаква корист од тоа, последен ваков пример беше Кварезма кој беше тежок флоп тука.
Не го оспорувам талентот на Санчез, ама 25м евра ?!?! Не бе, нека се гонат у три лепе, а и не научија од сопственото искуство дека до сега на ваков начин се поебале со Јакинта, Кваљарела, Агостино и ред други, кои ги преценуваа па потоа за упола цена ги даваа.
Во моментов, со 4312 форматов, и со враќањето на Коутињо и Снајдер, задоволен сум од овој кадар, не се условени пример ко Јуве, кои го изгубија Кваљарела, па да мораат да земат играч напред, како и да е, од наредно лето појачување на средината и нападот се морални, па тек после да се мисли и на бековските позиции во случај Сантон да продолжи со неконстантноста а и Киву да си ја тера дигресијата у неговата форма, мада со Лео искрено, немам некои забелешки за тимов, дури и Кастелаци, играч во кој најмногу се сомневав, игра одлично.