Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
За со Болоња сакаш некој да ти се собере?
Само прашувам, случајно да не организирате
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За со Болоња сакаш некој да ти се собере?
Се собираме само на дерби натпревари и тоа од ЛШ,лани се собравме првпат на Динамо Киев - Интер 1-2 кога бевме 10-11 души,потоа на дуелот Челзи - Интер 0-1 кога бевме околу 20 души и беше лудница во Ајриш(тој што бил знае),и на крај се собравме на финалниот меч Баерн - Интер во Скопје во кафичот Опера и мислам дека имаше повеќе од 100 души,иначе собиранка имаше и во Велес каде отидов и јас!Само прашувам, случајно да не организирате
Се собираме само на дерби натпревари и тоа од ЛШ,лани се собравме првпат на Динамо Киев - Интер 1-2 кога бевме 10-11 души,потоа на дуелот Челзи - Интер 0-1 кога бевме околу 20 души и беше лудница во Ајриш(тој што бил знае),и на крај се собравме на финалниот меч Баерн - Интер во Скопје во кафичот Опера и мислам дека имаше повеќе од 100 души,иначе собиранка имаше и во Велес каде отидов и јас!
Знаеш ти кај се пи4ињата :tv:
^ Па убаво пиша он,они мене ме бркаат не јас нив![]()
Кога игра Интер девојките се во втор план,башка финале беше тоа така да и Викторија Бекам да беше таму ке ја отерав и курац![]()
На полувреме со тебе седев,не дупи сеа:tv:Мн нормално,само нека бира внимателно,секоја женска не му доликува на него
--- надополнето ---
А на полувреме?![]()
Гледаш како се фати во лага,пиво не пиев јаСо мене седеше 2-3 мин,пиевме по едно пиво и те снема после,т.е отиде накај веце :pos2:
Со мене седеше 2-3 мин,пиевме по едно пиво и те снема после,т.е отиде накај веце :pos2: