Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само прашувам, случајно да не организирате
Се собираме само на дерби натпревари и тоа од ЛШ,лани се собравме првпат на Динамо Киев - Интер 1-2 кога бевме 10-11 души,потоа на дуелот Челзи - Интер 0-1 кога бевме околу 20 души и беше лудница во Ајриш(тој што бил знае),и на крај се собравме на финалниот меч Баерн - Интер во Скопје во кафичот Опера и мислам дека имаше повеќе од 100 души,иначе собиранка имаше и во Велес каде отидов и јас!

Се собираме само на дерби натпревари и тоа од ЛШ,лани се собравме првпат на Динамо Киев - Интер 1-2 кога бевме 10-11 души,потоа на дуелот Челзи - Интер 0-1 кога бевме околу 20 души и беше лудница во Ајриш(тој што бил знае),и на крај се собравме на финалниот меч Баерн - Интер во Скопје во кафичот Опера и мислам дека имаше повеќе од 100 души,иначе собиранка имаше и во Велес каде отидов и јас!

Знаеш ти кај се пи4ињата :tv:

^ Па убаво пиша он,они мене ме бркаат не јас нив :vozbud:

Кога игра Интер девојките се во втор план,башка финале беше тоа така да и Викторија Бекам да беше таму ке ја отерав и курац:)

Мн нормално,само нека бира внимателно,секоја женска не му доликува на него :pos:

--- надополнето ---

Кога игра Интер девојките се во втор план,башка финале беше тоа така да и Викторија Бекам да беше таму ке ја отерав и курац:)

А на полувреме? :icon_lol:

Со мене седеше 2-3 мин,пиевме по едно пиво и те снема после,т.е отиде накај веце :pos2:

Со мене седеше 2-3 мин,пиевме по едно пиво и те снема после,т.е отиде накај веце :pos2:

Отишол да го погали на тебе брат :)))

Кире ко Рики Мартин е ебате ....цел свет женски го сака , он педер да ти бил ...ОЈ КУКУ НОНЕН љ

Јас па многу ке памтам што си пеил ти,памтам пиеше нешто и те снема едно време негде :helou:

12 е заминат иначе, во случај да имате нешто квалитетно за постирање... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom