- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Шо глупост напраил нигерот Мунтари !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играше доброШо глупост напраил нигерот Мунтари !?
На ФИФ има нешо као , го бутнал Барези а у и напраил драма зашо го извадиле ...
Dali nekoj ke moze da mi kaze koja e pesnata so e tocno na 5:54 pa do kraj Blagodaram !!!))
fcinter1908/googletranslate напиша:Not satisfied (after giving five to Leonardo) before sitting on the bench trim a push to assistant coach Beppe Baresi. Yet another rebellious act of Muntari, of a boy who never fully integrated with neither the group nor the mentality Inter. The action today is the latest in a long list and maybe the last ever in the Nerazzurri shirt. In the coming days should leave Milan Muntari and perhaps not a bad idea.
Добро што се отарасивме на време ако може така да се каже,иначе преска убаво видов како curva nord пееја тути паци пер матераци и овој со раката тапкаше на срцето!Maтераци е лудак ...
На прашањето за Бенитез денес рекол, повеќе сакам да зборувам за оној кој ни ги врати насмевките на нашите лица отколку за оној кој ни ги одзема, Интер е Формула 1 болид, но треба да биде возен од ф1 пилот, не од полицаец.
:tv:
Имаш зеленко од мене за кока колава хахахахаРака на срце, не знам зошто излезе Мунтари, одамна не играл подоброАма во секој случај, Леонардо ако дозволи да му се помашаат како на Рафа, брзо ќе тргне на долу. Вакви испадни не смее да има, нека е кој сака.
Најјак еИмаш зеленко од мене за кока колава хахахаха