Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nikoj nemoze da se sporedi so golemite Bjbjjhfjdshkjani i Kutinjo koj najgolem kvalitet mu e toa sto lici na Pato. Niti pakso fantasticniot sezonava Diego Milito, i da ne go zaboravime razaracot od strumica !

Vo pravo ste oooo golem poznavatalu na fudbalot :)

А чекај, ти каде гледаш дека јас го споредив нападот на Интер со нападот на Милан?

Милито и Ето можат часови да им држат на [избрканиот] Ибра, [избрканиот] Касано, [избрканиот] Робињо и фантастичниот Пато, кој повеќе плаќа кеш за влезница на вип трибина, отколку што зема плата во Милан (читај повеќе гледа утакмици и уплаќа спротска, отколку што игра утакмици).

[избрканиот] = шутот на европските тимови е кај вас.
п.с. Кутињо не е класичен напаѓач, о голем познавачу на фудбалот.

Јас ги разбирам за форава со минус температурата. 5 години го јадеа бедот со истава фора. Не озбилно, дури и овие од А1 метео почнаа да ги дупат.
Не е проблем, најважно е да ги добиеме заостанатите па ќе почнеме да подработуваме на графиката :)

Lepi moj,prvo oni sa izbrkani od nivnite klubovi poradi nivniot karakter ne poradi kvalitetot ili nekvalitetot spored tebe.
Ima razlika.
Vtoro toa ne go osporuva faktot deka oni se podobar napad i poefektiven od napadot na tvojata ekipa. Znaes kako vikaat glej go tvojot dvor pa seri za kosmijat.
Treto toj fantasticen pato kako sto kaza ti so siot potrosen kes za vip vleznici ima dadeno sam golovi za tie nekolku natprevari povece od Milito i Pandev zaedno, ne se blamiraj sam sebesi molim te.

--- надополнето ---

I neli e bed tim sostaven od izbrkani fudbaleri da e pred tvojot tim so 13 bodovi prednost?

Ooooo golem poznavacu na fudbalot odgovori mi prosvetli me

Марли секогаш ме интересирало што значат тие победите/поразите што се наоѓаат на твојот потпис..т.е. за која НБА екипа се прикажани?

Еве ја: одговорот зошто е разликата 13 бода ти е во потписот :)
А за Милито логично е сега да мавате ремет пошто човекот го има изгубено компасот, ама од сезонава има уште време за демант.

Lepi moj,prvo oni sa izbrkani od nivnite klubovi poradi nivniot karakter ne poradi kvalitetot ili nekvalitetot spored tebe.
Ima razlika.
Vtoro toa ne go osporuva faktot deka oni se podobar napad i poefektiven od napadot na tvojata ekipa. Znaes kako vikaat glej go tvojot dvor pa seri za kosmijat.
Treto toj fantasticen pato kako sto kaza ti so siot potrosen kes za vip vleznici ima dadeno sam golovi za tie nekolku natprevari povece od Milito i Pandev zaedno, ne se blamiraj sam sebesi molim te.

--- надополнето ---

I neli e bed tim sostaven od izbrkani fudbaleri da e pred tvojot tim so 13 bodovi prednost?

Ooooo golem poznavacu na fudbalot odgovori mi prosvetli me

Да, Виља бил многу мирољубив, повлечен, медо дечко, затоа Барса го купија него, не ради друго ...
Касано, се слагам, има проблематичен карактер, иако и тој доби шут карта од Реал.
Робињо замина од Сити ради времето во Англија, не ради тоа што Сити има екстра напаѓачи.

Али ништо не го мења фактот дека целиот напад на Милан е ШУТОТ на европските екипи, дали било ради карактерот или играта, незнам, знам дека се набркани, јебеш га.

Тоа што нападот на Интер слабо функционира во досегашниов тек на сезоната е ради тие икс причини, ти кажа ИоСоњо, тренерот ја усра екипата, иако и играчите беа презаситени, освоија се што можеше да се освои, па мораа на Меаца шведска маса да постават за да ги презентираат тие трофеи.
Нејсе, сакаш да ти болдирам? Јас го споредив нападот на Јуве и Милан, никаде не го спомнав Интер, а за комшијата ќе серам колку сакам кога сум ВО МОЈ двор, капираш?

Де бе ? До вчера заедно ПИВО пиевте , сеа ке се тепате :pos2:

Незнае да цени, кога не можеше да го гледа мизерниот Милан во ЛШ, го земавме со нас да го бодри Интер. И пиво пиеше, да.

:pos:

Незнае да цени, кога не можеше да го гледа мизерниот Милан во ЛШ, го земавме со нас да го бодри Интер. И пиво пиеше, да.

:pos:

Ај шо го пиеше ...не го ни плати :D + и ДРЕС изгреба ради нас .... ебати педерот :pos2:

Ај шо го пиеше ...не го ни плати :D + и ДРЕС изгреба ради нас .... ебати педерот :pos2:

И сеа Ибра дал некој гол, добил Марли ерекција и испуцавај се овде... во тема со шампионски расположени луѓе... Кратка меморија има, јбг. :icon_lol:

Ај не се карајте сите за иста екипа навиваме :pos:

165694_495356423321_105255258321_5770524_4908402_n.jpg

превод?

^ Нешто во стил искрено ти благодариме и ние те поддржувавме додека беше со нас. Така нешто од прилика.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom