Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^^^^Фак јуууу !!! :icon_lol:

3-1, ај нека ни е честита победава, па убаво да ни тргне годинава, од следните 3 мора 3 победи, јас од оваа средба се плашев дека ќе биде тешко.

п.с. Кај е сега Бранка да каже: Нашето најголемо засилување е враќањето на Мота

Ај честито победа, тепате вечерва шо. :smir:

На лето го барав да го донесат Швајни или некој таков тип играч, ама каков играч сме имале, не сме биле свесни ние. :)

Викаш ќе ме послушаат :)
Него, сега го видов Дејан во крупен кадар... а бе не сум знаел дека е толку смешен дресот со лепенките, како рачно да ги лепеле кај ќе стигнат, нема место :pos:

Дали пред малку слушнав "Noi non siamo napoletani!" или ми се причини? :)

Добар е младичот :)

И ај Лео нека го стави Фрогли да се поздрави со публиката... (ваљда е на клупа, не видов...)

Лео не го стави Ранокиа :nesum:

Приметивте ли како фукнционира Барези? Со истото тефтерче со тактики од Мурињо. Леонардо можеби не е искусен и докажен тактичар, но човекот е интелигентен и знае како да учи од некого (читај Мурињо). Штета што тоа не го гледавме кај само бендисаната крофна :tapp:. Приметете само колку е различна атмосферата во тимот. Леонардо како да е наш 12 играч!

Јас сеуште стојам на тоа дека Морати отиде после Абу Даби во Мадрид кај Мурињо да се консултира за избор на нов тренер и дека Лео е избор на Мурињо!

Киву изигра добро вечерва,или се лажам!

--- надополнето ---

Лео не го стави Ранокиа :nesum:

Не го стави!Навистина!

--- надополнето ---

Ај со среќа победата и нека се множат!

Нека ни е честито новата победа, но сакав барем 2 минути да играше Ранокиа. Ајде здравје во недела да дебитира

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom