Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можеме да земеме, вредат над 30 милиони, финансиски фер плеј:toe:

Па јебем ти фер плеј 100 години ли е тој, од кога знам за нас нема ниеден врвен играч заиграно, ако се смета Роналдо, Ибрахимович и уште 2-3ца.
Кога на Калон чекавме на времето и се е јасно, така ќе биди и во иднина вероватно, фер плејот не сјеба:/

А зошто да не земиме некој докажан голгетер, да не речам класа?
Или исто како тренерот што ќе се кали кај нас, така и дечиштава ќе учат фудбал.
A што ке им е на Интер докажан голгетер ? Милито и Ето не се доволно докажани ?
Тоа што имаа тренер т.е. '' тренер '' кој вадеше 10% од потенцијалот на екипава ве натера да мислите дека моменталниов тим е просечен, баш ме интересира со Лео како ке биде, успее ли да го извади она вистинското од моменталниов кадар ке ја видите и разликата од Интер со Рафа и Интер со Леонардо. Сите очекуваа дека Рафа ке продолжи онаму каде овој кадар застана, никој не очекуваше дека е кадарен да прави просечни екипи од шампиони.

Доволни се играчи ко Маикон на времето што беше доведен, играчи ко Хернанес у Лацио и слично, во моменталнава основа нема да имаат никаков проблем да просперираат, Интер не плаче за докажани играчи ала Меси и Кристијано Роналдо.

Па добро бе мајкуму стара, бива ли овие Милан да се вакви гзлари?? Ц Ц Ц него вечер очекувам победа против наполитанциве иако се многу незгодни :)

Друже многу полесно се игра кога имаат голема предност на табела и капак на Се, Јуве доживеаа дебакл, ветер у грб тоа дава ...
Не ни очекував денес кикс од нив, не ни очекувам многу киксови да имаат у блиска иднина, треба да им се дешава истото ко и на Интер лани за да почнат драстично да губат бодови а таква слика тешко дека ке гледаме.
Чудо само може Интер да го направи шампион сезонава, ај што се чекаат киксови од конкурентите али па Интер со ништо не гарантира дека ке реди победи и само победи, Лео тука начека хорор филм, а не тим подготвен да цели на сите трофеи.

Да не заборавиме !

Internazionale is the only team that has played Serie A football in every season.
By winning the Scudetto, the Coppa Italia and the prestigious Champions League in a single season, Internazionale completed The Treble, becoming the first ever Italian team to achieve the feat.
Serie A: Winners (18) 2005–06,2006–07, 2007–08, 2008–09, 2009–10(5)

Oставете ги да се палат на 7те ЛШ титули (од кои 5 пред да се родат) и на последната титула во Серија А пред 7 години !

Зашто не го пушти Ранокија од прва минута,не дека Кордоба не е добар за штопер али сакам да го видам Ранокија од прва минута :),Иначе Алексис пак голче за Удинезе :icon_lol:

Јас искрено мислев дека ќе кикснат пошо играа без многу играчи а и Каљари стандард незгоден противник е на големиве екипи али и тоа шо викаш многу полесно е кога имаш огромна предност на табела. Сеа се надеваме на убав фудбал од Интер и победа против Наполи. Не знам зашто али Лео ми влева верба, осеќам дека ќе успее со тимов

Пишав јас уште пред натпреварот и за време на истиот, имаат среќа, а среќата е на ваков очаен ден да им падне очајна екипа како Каљари денес.
Но тоа си е составен дел од фудбалот. Наше е да победуваме, да ги добиеме заостанатите за да направиме притисок. И да се надеваме да кикснат некаде. Разликата во бодови е многу голема така да објективно тие мора сами да се заебат за да имаме шанси.

A што ке им е на Интер докажан голгетер ? Милито и Ето не се доволно докажани ?
Тоа што имаа тренер т.е. '' тренер '' кој вадеше 10% од потенцијалот на екипава ве натера да мислите дека моменталниов тим е просечен, баш ме интересира со Лео како ке биде, успее ли да го извади она вистинското од моменталниов кадар ке ја видите и разликата од Интер со Рафа и Интер со Леонардо. Сите очекуваа дека Рафа ке продолжи онаму каде овој кадар застана, никој не очекуваше дека е кадарен да прави просечни екипи од шампиони.

Доволни се играчи ко Маикон на времето што беше доведен, играчи ко Хернанес у Лацио и слично, во моменталнава основа нема да имаат никаков проблем да просперираат, Интер не плаче за докажани играчи ала Меси и Кристијано Роналдо.
A што ќе ти се деца ? ...да земаат плати кои се малце набилдани, а нема никаква корист од нив, или џокер од клупа ќе вадиме?
Тоа џокер од клупа покажува колку е силен првиот тим, па да чекаме да не вади некој.
И јас како навивач на Интер долго време, сакам да видам некоја ѕвезда во Интер, па дали ќе дал максимум или не, не ме интересира толку..мада и тебе нема да ти дојде лошо некој таков да игра за нас.
Тимот ќе го градиме само на Милито и Ето? ..едниот е во мизерна форма, другиот е во одлична форма...никаква резерва немаме (ако се сметаат примевара децата за резерви).

Пишав јас уште пред натпреварот и за време на истиот, имаат среќа, а среќата е на ваков очаен ден да им падне очајна екипа како Каљари денес.
Но тоа си е составен дел од фудбалот. Наше е да победуваме, да ги добиеме заостанатите за да направиме притисок. И да се надеваме да кикснат некаде. Разликата во бодови е многу голема така да објективно тие мора сами да се заебат за да имаме шанси.
Се согласувам Иосоно, мора нашата работа да си ја гледаме, а за киксовите на Милан многу значење има и понатамошниот пласман во ЛШ, ако гураат до 1/4, 1/2 финале таму, тогаш можеме да очекуваме доста киксови и од Милан

Како ви се разговара за трансфери на 2 саати пред ваква утакмица? :)

--- надополнето ---

Се согласувам Иосоно, мора нашата работа да си ја гледаме, а за киксовите на Милан многу значење има и понатамошниот пласман во ЛШ, ако гураат до 1/4, 1/2 финале таму, тогаш можеме да очекуваме доста киксови и од Милан
За во Сериа А тешко да ги стигнеме ама барем во ЛШ да ни паднат :)

Како ви се разговара за трансфери на 2 саати пред ваква утакмица? :)

--- надополнето ---

За во Сериа А тешко да ги стигнеме ама барем во ЛШ да ни паднат :)
хахаха само нека паднат ке видат тие за првиот пораз после две и пол години на домашен терен :)

--- надополнето ---

Заебете друго него Парма што им напраија на Ѓубренташине лелелелеле, Џиовинко два комада им збрца ммммм

A што ќе ти се деца ? ...да земаат плати кои се малце набилдани, а нема никаква корист од нив, или џокер од клупа ќе вадиме?
Тоа џокер од клупа покажува колку е силен првиот тим, па да чекаме да не вади некој.
И јас како навивач на Интер долго време, сакам да видам некоја ѕвезда во Интер, па дали ќе дал максимум или не, не ме интересира толку..мада и тебе нема да ти дојде лошо некој таков да игра за нас.
Тимот ќе го градиме само на Милито и Ето? ..едниот е во мизерна форма, другиот е во одлична форма...никаква резерва немаме (ако се сметаат примевара децата за резерви).
Имавме лани „златна“ резерва, не верувам дека веќе некогаш ќе имаме таква резерва, али ај...
И на Барса им фалеше нешто да земаат ѕвезда како Виља покрај Ибрахимович(ала Милито оваа година), Педро(што е боље од Бјамбјани за 2 класи), и Меси(да не зборам)...

му кладов пари на интер колку треба и не треба
само ако киксниме!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom