Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сеа видов дека сме играле во четврток во 20 - 45 со Наполи,ке не има на телма ваљда!

Па тоа е презентацијата мислам...

па мислам дека негде прочитав дека утре на 4ти ке биде презентацијата,и сеа чудно ми падна со сликава.
.Ај може грешка сум..

па мислам дека негде прочитав дека утре на 4ти ке биде презентацијата,и сеа чудно ми падна со сликава.
.Ај може грешка сум..

Аце читај 2 мислења погоре, и имаш линк

Интер ја доби битката за младиот Кастињос, но овој талент ќе се приклучи на тимот б

Ова е за овој фудбалер или не?

Сеа видов дека сме играле во четврток во 20 - 45 со Наполи,ке не има на телма ваљда!

Ќе има живо Интер,видов во тоа програмата во Вест што е,пишуе ќе не има.

Иначе ова копиљов од Холаѓанец,добар бил бе,го барале и уште некој клубови,но дечкото се одлучил за Интер поради фантастичната младинска школа што ја има Интер.

Уште се преговара... Феенорд бараат 5-6м а Интер понудиле 3м сеа за сеа. Ама се очекува да се договорат и Castaignos да пристигне во Интер во Јуни. тука

Не...

Веројатен состав

- Цезар -
- Маикон - Лусио - Ранокиа - Занети -
- Деки - Камби - Мота -
- Биабиани - Милито - Пандев -

За ова со Клосе, Санта Круз и Лука Тони, незнаете каква добра работа ќе напрает ак земет еден од нив. Интер секогаш имал џокер од клупа за да реши натпревар, само ова сезона немаме таков играч. Лани Балотели, пред тоа, Круз, Креспо, Рекоба (до негде)...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom