Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто дали ќе го донесе Бензема или четири камиони дрва исто му иде.
Не е исто, со четири камиони дрва цел Апиано ќе го загрееш а со еден Бензема ниту собичката на кабињерот нема да ја стоплиш.

Зарем се замарате за трансфери? Никој не иде до јуни, помирете се :)

Не е исто, со четири камиони дрва цел Апиано ќе го загрееш а со еден Бензема ниту собичката на кабињерот нема да ја стоплиш.

Зарем се замарате за трансфери? Никој не иде до јуни, помирете се :)
Точно, скара треба да се прави.
А бе да ја разрешиме мистеријата околу патувањата во Мадрид. Играчи ли договараат, носталгија ги има фатено, љубовни афери... нешто има.
Инаку и ја мислам дека до јуни не иде никој.

А бе да ја разрешиме мистеријата околу патувањата во Мадрид. Играчи ли договараат, носталгија ги има фатено, љубовни афери... нешто има.
Му се здосадило на Бранка во Милано па решил да прошета до Мадрид, ништо чудно, и ти да имаш толку пари и ти ќе тркнеш до Мадрид или Париз околу нова година...

Му се здосадило на Бранка во Милано па решил да прошета до Мадрид, ништо чудно, и ти да имаш толку пари и ти ќе тркнеш до Мадрид или Париз околу нова година...

Не беше еднаш, последниов месец минимум по 2 пати беа со Морати.

Ти реков да се купиме по една картичка, ти не.:star:
Јас веќе си купив :)

Не беше еднаш, последниов месец минимум по 2 пати беа со Морати.
Знам, знам, се шалев...

Абе, сакаат играч за беспари или пак позајмица па можност за откуп, Бензема и Игуаин не доаѓаат во предвид, и сега само Лас Диара би можел да дојде или Кака.
Овој првиов мене лично многу ми се свиѓа како играч, само не верувам дека за евтини пари ќе го дадат.
За Кака по повредава на Игуаин тешко дека ќе го дадат лесно(ако не донесат напаѓач), би можеле да го икористат, башка Интер не сакаат одма пари, туку позајмица па откуп итн... Затоа и толку се одолговлекува работава и на крај ќе биде: „отидовме, пробавме, не успеавме“....

Среќна нова интераши и многу успеси со новиот тренер во новата година. :smir:

INTER NEW STADIUM: AREA IDENTIFIED. IT IS CLOSE TO SAN SIRO.

Milan - The situation between the San Siro and a new stadium of the future for Massimo Moratti's Inter has always been in balance. But the idea balance sheets and accounts are closing one potential problem which is the area of a "new home", more modern, multi-functional, and can fundamentally change the level of diversification of revenue in an era when money is running few.

A short walk from the Meazza
Coming from Corso Vittorio Emanuele is hope that a law will come soon to encourage the construction of new stadiums, but in the meantime everything about the project is ready. The identified area is close to the Meazza not more than 1.5 kilometers away. In district Baggio, between San Carlo hospital and Santa Barbara station, potentially for safety, as confirmed recently by the military authorizes. On paper, it is a 50-55 thousand seater, Allianz Arena style with nearby highways, Primaticcio subway, and the possibility of bigger parking lots. Time? The work will start no earlier than next winter, perhaps this project will start a new area of the heir of Massimo Moratti, Angelomario.

Ај нека мрдне работава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom