Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@Syn
Па ти викаше дека на 28 Октомври бордот на директори, поради изнадувачкиот мал минус на интер, му дозволил на Морати да потроши 40 милиони за трансфери зимава. (а нели ти зборуваш со факти). И по 123123123123 пат ќе прашам...од кај никнаја тие пари??? То е клучното. То е то што ни го смени нас мислењето, и свативме дека не бајбутка а тебе не.
Незнам од каде никнале, беше пренесено кои детали биле изнесени од Морати за работата на клубот пред директорите и на тој состанок ќерка му знам влезе исто, у бордот ако не се лажам, ме мрзи сеа текстот да го барам за неа, и на крајот од истиот беше потенцирано дека се одобриле 40м евра за влез во тимот, дел од истите ваљда ке се користат сега, али дел, сите не, рашарај низ трансфер политиката на Интер ке видиш колку пати потрошиле над 20м евра у Јануари, не верувам дека и сега исклучок ке направат.
Ништо чудно да одат и на опција позајмица па купување, или давање пари на рати ко што Јуве правеа а и Милан, реков, вие сте се фатиле ко сега да се инвестирале 50м евра, а дадени се само 12 за Ранокија, т.е., ќе бидат дадени.

И летоска пари имаа, чим имале за Инлер и Скули значи може само да се претпостави дека имале над 12 до 15, евра за трошење, да заокружиме и на 20, али 25 евидетно мислам дека беше дека ги немаат за Маскерано. Ја не гледам зашто тимот не би сакал да купува во ситуација кога менува тренер, нешто што сите знаеме колку ги уназади бидејќи Мурињо замина,човек кој премногу значеше за тимот, така да далеку од тоа дека истите биле од лани. Да беше изводливо некако да се донесе Маскерано, ке го донесеа, ама да и парираш на Барса и да се наддаваш со тој тим тешко, чим беа подготвени да дадат 25м евра за Чигрински, за Маскерано и над 30 ке дадеа во случај и Интер да се решеа да ја израмнат таа понуда. Како и да ја вртиш, за него услови не постоеа да се донесе, да беше ко Снајдер, никој да не го бара, можеа некако да се исценкаат, вака со Барселона не.

О.К ај да смениме тема, нема крај муабетов...еве го и на Кирцава почнаја живците да му се кинат :)

Волку ни во Италија не се дискутира како тука на нашиов форум за целата ситуација на Интер,дај олабавете малце иде нова година и релаксирајте се од изминатава сезона која беше многу плодна со трофеи!Да живее ИНТЕР :olee:!

ауу каква ремек дело..морници ме полазија додека го гледав видеото..страшно направена мешавина..вакво видео никогаш не сум видел ..вистински професионализам,секоја чест на авторот!:aplauz:

ауу каква ремек дело..морници ме полазија додека го гледав видеото..страшно направена мешавина..вакво видео никогаш не сум видел ..вистински професионализам,секоја чест на авторот!:aplauz:

Се наежив дури те читав ")

prazni muabeti do bezkraj, koga ke ojme da go gledame inter u milano ????

prazni muabeti do bezkraj, koga ke ojme da go gledame inter u milano ????
За ова вреди да се прави толку муабет а не за претходново,шала на страна мора да се договориме да отидеме некад во Милано али планирајте си најмалце 300 евра!

За ова вреди да се прави толку муабет а не за претходново,шала на страна мора да се договориме да отидеме некад во Милано али планирајте си најмалце 300 евра!

Кирца ја и ти еден до друг седиме во Бус, :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom