Леле немојте пак жити све:locked: Dee_JaY :locked:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам од каде никнале, беше пренесено кои детали биле изнесени од Морати за работата на клубот пред директорите и на тој состанок ќерка му знам влезе исто, у бордот ако не се лажам, ме мрзи сеа текстот да го барам за неа, и на крајот од истиот беше потенцирано дека се одобриле 40м евра за влез во тимот, дел од истите ваљда ке се користат сега, али дел, сите не, рашарај низ трансфер политиката на Интер ке видиш колку пати потрошиле над 20м евра у Јануари, не верувам дека и сега исклучок ке направат.@Syn
Па ти викаше дека на 28 Октомври бордот на директори, поради изнадувачкиот мал минус на интер, му дозволил на Морати да потроши 40 милиони за трансфери зимава. (а нели ти зборуваш со факти). И по 123123123123 пат ќе прашам...од кај никнаја тие пари??? То е клучното. То е то што ни го смени нас мислењето, и свативме дека не бајбутка а тебе не.
ауу каква ремек дело..морници ме полазија додека го гледав видеото..страшно направена мешавина..вакво видео никогаш не сум видел ..вистински професионализам,секоја чест на авторот!![]()
За ова вреди да се прави толку муабет а не за претходново,шала на страна мора да се договориме да отидеме некад во Милано али планирајте си најмалце 300 евра!prazni muabeti do bezkraj, koga ke ojme da go gledame inter u milano ????
За ова вреди да се прави толку муабет а не за претходново,шала на страна мора да се договориме да отидеме некад во Милано али планирајте си најмалце 300 евра!
Важи бе братКирца ја и ти еден до друг седиме во Бус,![]()
For Inter to play in final of CL is just a dream, for Barcelona is obsession.