Санчез е зверка,за него не треба да штедиме пари!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Момци што мислите за помислата дека можеби Морати на средбата со Мурињо во Мадрид пред некоја недела, барал мислење за тоа кој да биде следниот тренер на интер, мислење за Лео, Зенга ...
Мене така ми мириса ...
линк
Добредојде за Ранокиа, 12+5м според мене вреди целиот договор, ипак е многу за 50% од договорот.
Oдвоија акционерите у Октомври плус 40 милиони евра за трансфер буџет, што чисто сумјам дека сите ке се потрошат, за Ранокија отидоа 12, за Санчез евентуално 15 и тоа е тоа. Кака како што читав, со рати планираат да го земат а не со кешарица, нешто слично ко Милан со Ибра што направија.Морати сигурно си рекол: фер-плеј, шмер-плеј, одох ја у шопинг... знаев јас дека ќе си дојде на себе![]()
Не, целосно го откупуваат сеа, гледам и на нет некој ова го пишува, 50-50 до сега беше, незнам како e изводливо пак да е.Пола-пола е ?
Многу пари се у пием :S
Aха, значи 17милиони вреди типот, па да видиме дали ќе му се исплати на Морати...Oдвоија акционерите у Октомври плус 40 милиони евра за трансфер буџет, што чисто сумјам дека сите ке се потрошат, за Ранокија отидоа 12, за Санчез евентуално 15 и тоа е тоа. Кака како што читав, со рати планираат да го земат а не со кешарица, нешто слично ко Милан со Ибра што направија.
Гледам и Тевез се спомиња, нешто што за мене е сајнс фикшн за Јануар.
--- надополнето ---
Не, целосно го откупуваат сеа, гледам и на нет некој ова го пишува, 50-50 до сега беше, незнам како e изводливо пак да е.![]()
Чек сега, јас никогаш не сум се замарал, ама како оди ова? Клубот троши колку што ќе заработи, ама ако акционерите решат да дадат екстра, тоа е ОК и нема врска со фер-плејот? Ако е така, зошто воопшто дискутиравме за фер-плејот?
Oдвоија акционерите у Октомври плус 40 милиони евра за трансфер буџет, што чисто сумјам дека сите ке се потрошат, за Ранокија отидоа 12, за Санчез евентуално 15 и тоа е тоа. Кака како што читав, со рати планираат да го земат а не со кешарица, нешто слично ко Милан со Ибра што направија.
Гледам и Тевез се спомиња, нешто што за мене е сајнс фикшн за Јануар.
--- надополнето ---
Не, целосно го откупуваат сеа, гледам и на нет некој ова го пишува, 50-50 до сега беше, незнам како e изводливо пак да е.![]()
Затоа што е многу голема, треба да си доста подалеку да ја видиш. Имавме дупка и на клупата па никој не ја гледаше додека не почна да ги голта и играчитеNe znam kade ke go pikaat Sanchez, ne ja gledaat dupkata vo sredina sto ja imame?
Astronautite rekoa deka osven kineskiot zid, i dupkata vo sredniot red na Inter se gleda od vselenata, ovie nasive od Apiano Gentile ne mozat.