Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци што мислите за помислата дека можеби Морати на средбата со Мурињо во Мадрид пред некоја недела, барал мислење за тоа кој да биде следниот тренер на интер, мислење за Лео, Зенга ...
Мене така ми мириса ...
линк

Добредојде за Ранокиа, 12+5м според мене вреди целиот договор, ипак е многу за 50% од договорот.

Пола-пола е ?
Многу пари се у пием :S

Морати сигурно си рекол: фер-плеј, шмер-плеј, одох ја у шопинг... знаев јас дека ќе си дојде на себе :pos:
Oдвоија акционерите у Октомври плус 40 милиони евра за трансфер буџет, што чисто сумјам дека сите ке се потрошат, за Ранокија отидоа 12, за Санчез евентуално 15 и тоа е тоа. Кака како што читав, со рати планираат да го земат а не со кешарица, нешто слично ко Милан со Ибра што направија.
Гледам и Тевез се спомиња, нешто што за мене е сајнс фикшн за Јануар.

--- надополнето ---

Пола-пола е ?
Многу пари се у пием :S
Не, целосно го откупуваат сеа, гледам и на нет некој ова го пишува, 50-50 до сега беше, незнам како e изводливо пак да е. :)

Oдвоија акционерите у Октомври плус 40 милиони евра за трансфер буџет, што чисто сумјам дека сите ке се потрошат, за Ранокија отидоа 12, за Санчез евентуално 15 и тоа е тоа. Кака како што читав, со рати планираат да го земат а не со кешарица, нешто слично ко Милан со Ибра што направија.

--- надополнето ---

Не, целосно го откупуваат сеа, гледам и на нет некој ова го пишува, 50-50 до сега беше, незнам како e изводливо пак да е. :)
Aха, значи 17милиони вреди типот, па да видиме дали ќе му се исплати на Морати...

Чек сега, јас никогаш не сум се замарал, ама како оди ова? Клубот троши колку што ќе заработи, ама ако акционерите решат да дадат екстра, тоа е ОК и нема врска со фер-плејот? Ако е така, зошто воопшто дискутиравме за фер-плејот?

баталете вие финансии воа ноа, нека не ве лаже Син. Чичко морати зошто беше кај шеиците уште во октомври, сабји и дресови разменуваа, не оти се сакаат.
се знае, за 1 година ќе добиеме некој нов спонзор и ќе ни даде 50 Милиони за реклама, ете пари за трансфери. ќе си се најде начин како да црпиме пари и да работи клубот.
ако одиме според законот на уефа сега колку играчи италијанци требаше да имаме 7-8?

Чек сега, јас никогаш не сум се замарал, ама како оди ова? Клубот троши колку што ќе заработи, ама ако акционерите решат да дадат екстра, тоа е ОК и нема врска со фер-плејот? Ако е така, зошто воопшто дискутиравме за фер-плејот?

Ne be oni sakale da dadat ama bordot ne im dozvolil :pos:

ако видиме дека англиски transfermarkt го цени еден Лусио на 16М, Самуел на 15М, а Киву на 15,5М, значи доста пара е отидена за договорв на дечково - ќе треба прилично да се потруди

држи и твоет ама дечково и не е баш докажан ... тазе репрезентативец, тешка повреда пред 10тина месеци ... мнмгооо паре

Ne znam kade ke go pikaat Sanchez, ne ja gledaat dupkata vo sredina sto ja imame?

Astronautite rekoa deka osven kineskiot zid, i dupkata vo sredniot red na Inter se gleda od vselenata, ovie nasive od Apiano Gentile ne mozat.

--- надополнето ---

па еднашш и ние да земеме еден играч на кредит... Милан цел свет така го купи, Реал уште Роналдо ни го исплаќа така ебаго !! :)

Ne znam kade ke go pikaat Sanchez, ne ja gledaat dupkata vo sredina sto ja imame?

Astronautite rekoa deka osven kineskiot zid, i dupkata vo sredniot red na Inter se gleda od vselenata, ovie nasive od Apiano Gentile ne mozat.
Затоа што е многу голема, треба да си доста подалеку да ја видиш. Имавме дупка и на клупата па никој не ја гледаше додека не почна да ги голта и играчите :)
Шала на страна, за средината или нека го земат Кака ако може да стои на нозе, или нека не земаат никој во јануари.

ама реал за Кристијано и за Кака опали чисти кеш ... е сеа што тој кеш го дужи у caja madrid и banco santander - па мора и феррари спонзори да има

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom