Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да се цитирам од темата на спорденес, пред малце го пишав тоа таму
Ај дечкото што ги бранеше Спорт денес нека се јави на рапорт и нека ми објасни зашто денес ја пренесоа оваа информација ( дека Спалети рекол дека го превзема Интер ) кога истата сте ја превземале од руски блог, од секторот хумор, односно, тоа беше една сатирична статија која нема никаква врска со вистината, некој рандом блогер си терал на зафрканција уз многу лоша смисла за хумор.

Еве ви го и оригиналниот извор, па само по сликите доле а и онаа математичка формула, дури и да не разбирате руски, требаше да сватите дека ова е шала, ама вие, сериозните, по незнам кој пат се бламирате ...

Јас па очекував Рамковски да помогни околу новите траснфер цели на Интер него го пикнаа взатвор чоекот..ај можеби сфат му Цаноски ќе ја среди со Јанкулоска и ќе го пуштат...
Иначе очекувам како што напиша Арнолд над мене очекувам Спалети и Ѕенга да го предводат тимот а Здравко Чолич да ги мотивира играчите во стилот на Мур пред да излезант на зелениот тепих на Меаца или зелените бавчи (или ниви како сакате) низ Чизмата!:tv:
Некој е празнично расположен... :)

леонардо на местото на Карбони, Спалети на местото на рафа, Зенга на местото на пепино приско(не, не мислам во сандак под земја) :)
Значи Ѕенга потпретседател, синот на Морати кој го е*е :)
А незнам како го заборавивте ова со оглед на тоа што Карбони си оди, Оријали, вчера читав дека не е исклучено и неговото враќање тука.
Не е битно, Лео нема веќе намера да работи како спортски директор или ко технички советник ( тоа беше Карбони тука ) затоа нема шанса да биде ангажиран на таа позиција инаку и мене ми светна тоа, Лео и Ѕенга во пакет али нц, тешко изводливо е ова ( премали шанси постојат истото да се реализира, не дека имам нешто против, напротив ).

Денес информацииве налагаат дека Лео е 90% тренер на Интер, дури и отидоа до таму дека некочку саати фалат истото да се реализира и официјално.

Ѕенга како најголем фан на интер, ќе му дадеме место во ложата, во таа смисла. А син му на морати, исто како во кум кецот Сони се нафати на зделката уште пред да каже нешто донот,а џанфеличе се истрча како прле пред магаре да го избрка бенитез пред татко му. :)

Да ама проблемот е што Ѕенга сака да биде тренер а не декор во ложа. :)

Да ама проблемот е што Ѕенга сака да биде тренер а не декор во ложа. :)
И ја сакам :)
Не искрено, морам да гласам за Леонардо во ова. Зенга е легенда ама не бараме некој да брани...

работава е од двете зла помалото. I vote leonardo од 2 причини! 1 одсекогаш сум ги сакал нинџа желките, точакот ми беше со сликичка на леонардо на предниот фар, и втора причина ќе иаме шанса да го лапнеме кака, па после маца кака да навива за нас :)

Kaka може не, ама затоа 10 пати полесно ке може да се носат играчи од Бразил ...
Инаку за Ранокија новост, Бранка договорил ок зделка, т.е., едно е сигурно, повеќе од 10милиони евра нема да ги чини, тоа е едно, и второ, постои можност да се дадат 5 играчи ( Наталино, Оби и компанија ) на Џенова со можност истите во иднина да бидат вратени, пред Се се алудира на Дестро, што значи кешот ке биде многу помал што ке го добијат.

Ја сум за втората варијанта, перфектна е.

Кака многу блиску до Интер, би можел да биде презентиран заедно со Лео... НА

Ииии мајката...

We won't be making an announcement about the new Inter coach today. It will be after Christmas, and not before the 27th

Од интер.ит изјава на Морати , така да уживајте во викендов

We won't be making an announcement about the new Inter coach today. It will be after Christmas, and not before the 27th

Од интер.ит изјава на Морати , така да уживајте во викендов

И во меѓувреме гласајте на сајтот да се преброиме :)

But at least Benitez will enjoy his Christmas. Last season Benitez ruined Liverpool and received a 4 million pounds payoff. Six months later he has ruined another of Europe's supergiants and has been awarded a €3m payoff. Quite a reward for being an utter failure.

Maybe Benitez is cleverer than we thought!
:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom