Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум видно потресен како Фиат Цановски ,, од изборот мегу Валтер и Леонардо. Who will it be?!

кој и да го одберат нема да биде како Мурињо... сите други се "ситна роба, дуќанчиНа" - што би рекол скоропритворениот Велија Рамковски.

Возбуден дее,, ја па потресен (божем новинарка од А1) ,, Ситна Роба бе,, 100.000 евра и Фиат вози Бентли е ајде де? :pos:

642a.jpg

Ауу составот за со Наполи ни вришти... Мота изглеа се почесто и почесто ќе игра таму...

Ранокиа е done deal изглеа, сеа уште напаѓач... изглеа ќе биде Санчез ама ја би Вучинич или Џузепе Роси пред него. Ама ајде, и он нека дојде, мн е добар... само ми е страв да не биде Биабиани 2 дел.

Прегледај го приврзокот 38371

Ауу составот за со Наполи ни вришти... Мота изглеа се почесто и почесто ќе игра таму...

Ранокиа е done deal изглеа, сеа уште напаѓач... изглеа ќе биде Санчез ама ја би Вучинич или Џузепе Роси пред него. Ама ајде, и он нека дојде, мн е добар... само ми е страв да не биде Биабиани 2 дел.

Eto ne treba da igra ? Ili ima uste eden mech kazna ?

Ете го и Спалети....ќе испадне ова Леонардо си е мајка сам на себе.

Читам и Спалети се поврува за наш тренер,незнам колку е вистина ова ама мн посакувам Спалети да не преземе :vozbud:,иначе што бидна за со Санчез има ли некоја шпекулација дали би не засилил во Јануари? :)

Читам на Кориеределоспорт дека денес до полноќ ќе било се завршено околу доаѓањето на Леонардо. Демек ко подарок за фановите за Божиќ.

162842_186436568038110_164700110211756_758921_5219519_n.jpg

Читам на Кориеределоспорт дека денес до полноќ ќе било се завршено околу доаѓањето на Леонардо. Демек ко подарок за фановите за Божиќ.

Може има во обзир дека има и православни фанови како нас , па ќе се потруди и за нашиот Божиќ , да добиеме и ние некаков подарок

Незнам али мене Леонардо не ми се свига како тренер,башка и кај комшикиве беше,зенга го посакувам али ајде како ке каже Чичко Морати така ке биде :)

Спалети дал отказ од Зенит, Леонардо пристигнал во Милано, Ѕенга дал отказ/ е избркан од од Ал Наср...

Значи Спалети ќе ни биде тренер, Ѕенга негов асистент а Леонардо директор? :pos:

Јас па очекував Рамковски да помогни околу новите траснфер цели на Интер него го пикнаа взатвор чоекот..ај можеби сфат му Цаноски ќе ја среди со Јанкулоска и ќе го пуштат...
Иначе очекувам како што напиша Арнолд над мене очекувам Спалети и Ѕенга да го предводат тимот а Здравко Чолич да ги мотивира играчите во стилот на Мур пред да излезант на зелениот тепих на Меаца или зелените бавчи (или ниви како сакате) низ Чизмата!:tv:

леонардо на местото на Карбони, Спалети на местото на рафа, Зенга на местото на пепино приско(не, не мислам во сандак под земја) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom