Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Веројатен состав...
- Пандев -
- Снајдер ----- Биабиани -
- Мота - Камбиасо - Станкович -
- Занети - Кордоба - Лусио - Наталино -
- Кастелаци -

Биабиани и Пандев заедно у шпиц.. Снајдер позади нив :D

--- надополнето ---

Биабиани вечер ке ги отвори !!!!!!!! :D :D

^Не

Снајдер ќе иде лево, Бјамбјани десно а Пандев централно...

Ја би го играл Снајдер со Пандев у шпиц, а Бјамбјани десно крило... (Снајдер играше нешто такво против Твенте и имаше 2 убави шанси и башка добро игравме)...

Денес ќе му направам инкер на утакмицата и ќе ја пишам ладнокрвно X..!

Ја брат си ја пишав ГГ , мислам дека е најреално

И конечно нашиов да збрца го, денес , се кладев со татко ми у 100че дека Пандев брца денес 1

^Не

Снајдер ќе иде лево, Бјамбјани десно а Пандев централно...

Ја би го играл Снајдер со Пандев у шпиц, а Бјамбјани десно крило... (Снајдер играше нешто такво против Твенте и имаше 2 убави шанси и башка добро игравме)...
Може и така .. ама дали ке се снајде Снајдер на таа позиција ?!

Ако даде денес Пандев гол ке се прекрстам во Фредерико Џакомаци.

Фредерико Џакомаци.

Ја претера жими тебе...еве да не бидиш сам, јас ако Пандев постигне гол што ќе ни донесе победа ќе се прекрстам во Константин Мајмулопулос!

сеќаам вечер пандев ќе се запише у листата на стрелци.

Немојте вакви муабети Дек0 ве чита, го банкротиравте човекот... :pos:

Ја се надеам некој го има врзано уште вчера пред да испадне билтенот, или у кладилници му го кинат листот со италијанско.
А и ко ќе размислам добро, стварно не е фер што го обвинувате бенитез за слаба форма, повредени играчи и лоши резултати, само свртете на првата страна на темава и се ќе ви биде јасно xD

Ako dade vecer Pandev gol ke treba da ja casti cela ekipa haha,znam deka za trite golovi na Stankovic go castel rucek sega moze malce poveke da se potrosi,izvinete za latinicata !

Ako dade vecer Pandev gol ke treba da ja casti cela ekipa haha,znam deka za trite golovi na Stankovic go castel rucek sega moze malce poveke da se potrosi!
пршута :) нека не земе интеристи велес следниот пат :)
Адриано е несреќен во рома, да си го земеме назад, ќе носи седмица, ко ќе се распука од голови давање(или не).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom