M
mercenary
Гостин
Читам и неможам да сватам,за што е крив Бранка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Читам и неможам да сватам,за што е крив Бранка?

Морати не е крив за ништо,за речиси ништо.Бенитез е крив за се.Кога сите му се повредија? Мислиш кога сите ги повреди?Za sto e kriv Morati? Za sto e kriv Benitez koga site mu se povredija?
Vaka prasuvas![]()
)
Морати не е крив за ништо,за речиси ништо.Бенитез е крив за се.Кога сите му се повредија? Мислиш кога сите ги повреди?)
primerot bese deka povrsinski gledas na toa kako Branka i Morati se krivi, pa sigurno jas i ti ne go donesovme Benitez vo Inter 
Крејзи
Kако прво, Морати е оној кој става потпис на секој договор во тимот, без негов потпис ништо не поминува, условот поставен од него за Рафа е тимот на чело со него и Бранка да одлучува за тоа кој ке доаѓа во истиот ...
Е сега класичен демант на ова твоево дека му забранувале да носи играчи се Маскерано и Кајт, за првиот пробаа да го носат со смешна понуда, за вториот, барањата на Ливерпул беа големи ( т.е. исто ко и за Маскерано со тоа што за аргентинецот испратија понуда ), всушност, главна причина поради која не дојде Скули кој беше веќе договорен од Бранка е Кајт.
Затоа ти реков, Бранка е најмалце виновен од проста причина што рачна кочница му дојде од Морати што е уште една негација на она што го велиш за него, дека имал голема слобода.
Пример уште еден ти е Инлер, последен ден од трансфер рок, Бранка во Удине го договара Инлер за саат време, више Се е готово и Морати одбива да го потпише договорот со кој Инлер ке стане играч на Интер.

Ne deka ne mozea, ne sakaa. Kako mozea da izdvojat za Ozil 20 milioni?
A toa za Inler, sigurno Branka sekoj den mu vika na Morati "i told you so"![]()
а овие го поебаа, после од нервоза рече дека ке им даде гол на Интер во меѓусебниот дуел, али пред мечот се повреди на 2-3 месеци ако не се лажам, малер.
Бранка не го откри Снајдер. Он си беше играч на Реал и веќе докажан како добар играч, ништо ново, ништо фамозноBranka, mozebi da ima oko za talenti, nesto sto na Inter mu falelo poveke i od sto mu falese i plejmejker pred da dojde Snajder, ama neka ne leta mnogu.

...Бранка добил поголема улога во клубот од таа што ја имал претходно? (не сум знаел)...And Branca?“He endorsed the decision to Benitez, it allowed him to play a greater role in society, as has always tried to do."
Важен е делот кај што пишува: who acted as a link between the coach and medical staff, spoke with the players. All things that Branca is not.First things first: we start from Oriali."He had a role to play imported and decisive: it was, in practice, the company in the field, who acted as a link between the coach and medical staff, spoke with the players. All things that Branca is not. "

Веќе и беа видени со Поцо ( претседателот на Удине, хорор за преговори, за Ди Агостино на Јуве им бараше повеќе отколку што Интер дадоа за Снајдер ) во еден од хотелите во Удине, таму пристигнал и Инлер со неговиот агент, сите медиуми пренесоа дека зделката е успешна, имало согласност од Удинезе за она што Бранка им го понудил и Морати во последен момент се одлучи да не стави потпис на тој договор од нему познати причини ...Да бе,Бранка сам решил да иде у Удине и да го купува Инлер.Ако Морати се согласил за Инлер,тогаш Бранка ќе иде да го договара,ако не се согласил,што има Бранка да иде да го договара.
Не, таа улога ја има Карбони т.е. ја имаше, пред некој ден и на сајт пишав дека е сменет од таа функција и ставен е Аусилио. Бранка немаше никаква врска со она што го работеше Оријали, затоа и Оријали си замина, ради Карбони, и затоа и одби да има некоја друга функција во тимот бидејќи друг човек беше донесен за онаа која ја работеше.Дали се мисли за тоа дека Бранка го заменил во тој дел Ориали и дали тоа му е работа, бидејќи вика: Се што Бранка не е!, не знам, можеби лошо го протолкував, а можеби и точно.
[/I]
.ЦЦЦЦЦ не верував дека некад ке дое ред да го кажам ова.Не знаете колку ми е жал за тимов.Ми е грев да ги гледам како играат европските шампиони.Само чудо може да ја спаси сезонава