Џони Вајсмилер
Don't share my food
Во среда знам дека ке ги тепаме Твенте,неможам да не ја играм кец кога кофициентов 1.50 ме гаѓа во очи ненормално!
не знам за тебе ама мене ми се гледа како ГГ сигурна утакмицата..па и 1.80 не е лош...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во среда знам дека ке ги тепаме Твенте,неможам да не ја играм кец кога кофициентов 1.50 ме гаѓа во очи ненормално!
Сега Думан 5ка ке ти напише по географија гарант.Не знам дали да ви се смеам или да ве жалам.Ќе треба Џеврие да ја прашам.Syn не ти дојде тебе умот од критиката на Думан.Многу зборуваш ништо не кажуваш.Измислено за тебе.
Што има врска тоа не ми е јасно? Битното е дека направија добар тим,и за да се мериме со тој тим,ќе треба да идеме напред а не назад.А чекај малце, имаш ти друга идеја како од тим кој на крајот од сезоната заостанувал над 10 бодови од првиот да направиш тим кој е конкурент на шампионот ?
Они беа условени со драстични промени, поготово Јувентус, а искрено, ти сериозен си со тоа дека на овој Милан и со некое плус засилување во Интер, пак ке се шетаа до титулата ? Не, условите ке беа исти, Интер добија здрав конкурент за титулата ...
Тоа е едно, второ, од кога бил потрошен Милито ? Толку, за 3 месеци се истроши ? Не зезајте ... т.е., ако он е потрошен, значи и Снајдер и Маикон се потрошени, така му доаѓа муабетов, бидејќи и они се јадни.
Ја искрено незнам што всушност ви значи уствари ова, Милито е потрошен ...

)
1. Со тој буџет напред ке требаа да одат со Скули и Инлер, па сега види ти колку они ке го засилеа Интер во споредба со овој состав.Што има врска тоа не ми е јасно? Битното е дека направија добар тим,и за да се мериме со тој тим,ќе треба да идеме напред а не назад.
Да,сериозен сум.Со добар тренер и со попунети дупки у составот,пак ќе немавме проблем за да освоиме,не оваа сезона.За наредната,ако продолжат конкурентите со добрата работа што ја почнаа,е тогаш ќе имавме.
Потрошени незнам што точно значи,тоа е збор на Нероаѕуро..
Ама еве,вака ќе кажам.Не очекувам Милито да се врати во формата од лани,но добар би бил за резерва,да влегува кога ќе губиме.
А за Снајдер и Маикон,тоа е до тренерот,они сигурно не се ПОТРОШЕНИ..)
Дете, посочи де, наместо да ти го избришам постот со кој истрола и ништо не кажа и ти беше офтопик, ти давам можност да посочиш што тоа не кажувам.^ ^Добро ко не ми напиша некој од твојте прости гигантски постови.Те знајме шо кажуваш и што не кажуваш, секој втор пост во фан клуб е твој гигантски,ги наполна само ти 200 страни и пак ништо.И ајт терај си не не замарај мене и Думан.
Муабетот за Станкович знаеш од кога важи дека е потрошен ? Од перидот кога 90% од тука го плукаа ( сезоната кога дојде Мурињо ) и сакаа да си оди, зашто бил '' потрошен "', мада тој термин не беше тогаш користен.Веќе ме мрзи на секое да ви обасјнувам на секое што ми е всушност поентата со тоа потрошени....јас тоа го напишав за Занети/Камбиасо и Станкович кои играта кај најклучниот дел од тимот и на овие играчии му паѓа 70% од работата во натпреварот и за одбрана и за креирањето на акциите..а како што можете да заприметите тројцата се веќе во поодминати години односно и не се толку брзи како порано и не се воопшто константни(годините си го направија своето)..имаат премногу натпревари изиграно во оваа сезона посебно и плус немаме замена за тие позиции па мора Бенитез да ги игра на секое...
Абе не си правете бајрам на мозокот,Милан не е сезонава јак туку ние сме катастрофа! Само нападот го подобрија,одбраната им е тапа заедно со средината ! Коа ке ми каже некој Милан и Јуве биле јаки,ок појаки се од лани али да беше Мурињо пак ке ги ебевме како сакаме!
Нопе,не се согласувам дека Занети не е брз како што беше пред неколку месеци.Или Камби.Ни за креирањето на акциите.Камби знаеше да креира акции ли до сега па сега одеднаш не знае? Ни знаел,ни ќе знае..Веќе ме мрзи на секое да ви обасјнувам на секое што ми е всушност поентата со тоа потрошени....јас тоа го напишав за Занети/Камбиасо и Станкович кои играта кај најклучниот дел од тимот и на овие играчии му паѓа 70% од работата во натпреварот и за одбрана и за креирањето на акциите..а како што можете да заприметите тројцата се веќе во поодминати години односно и не се толку брзи како порано и не се воопшто константни(годините си го направија своето)..имаат премногу натпревари изиграно во оваа сезона посебно и плус немаме замена за тие позиции па мора Бенитез да ги игра на секое...
И тоа се изразува на играта на Снајдер и на комплетниот напад кој нема никаква подршка, а па како што можам да заприметам во последно време Камбиасо и Занети противничките играчи ги претрчуваат на секое и тука страда и одбраната и нападот и плус тоа што немаме замени за нив(Марига,Мота,Суљо)......тоа ми беше поентата со зборот потрошени!
Коментар некој што оставил на сајтот ..
So seta pocit Macola tebe ti treba (PSIHIJATAR) po brza postapka Da ne bese Mourinho Inter nemase da bide sampion bog znae uste kolku godini taka kazano podobro kuti i brkaj rabota zaedno so benitez ako on e bolje od Mourinho togas ja sum Betmen i ziveam vo Gotham City!!!Forza Inter!!!
1. Со тој буџет напред ке требаа да одат со Скули и Инлер, па сега види ти колку они ке го засилеа Интер во споредба со овој состав.
2. Незнам за кои дупки збориш кога само Балотели си замина, значи само тој дел од тимот требаше да биде пополнет, толку, но кога ке ја видиме неговата корист за овој тим лани од Јануари нагоре, ке укапираме дека буквално ништо не направи освен што сметаше. Да, со добар тренер ке беа главни конкуренти за титулата и во моментов ке беа на врвот ( први или втори со мала негатива зад Милан ) но дека ке се шетаа пак за титулата е глупо да кажеш, ете, лани беа перфектни па видовме како се '' шетаат '' до титулата.
Дете, посочи де, наместо да ти го избришам постот со кој истрола и ништо не кажа и ти беше офтопик, ти давам можност да посочиш што тоа не кажувам.
Него, фактот што се потпираш на мислења од човек кој е професор по географија тука а пишува за Џеврие, пишува за тоа како се откажува од Интер и се заканува тука на членови со зборовите '' Копиљ ке те најдам '' ( случајот со Деко ) и слично доволно говори за тебе, т.е., ме тера да размислувам дека му го лижеш ректумот за да добиеш 5ка по неговиот предмет, друга причина зашто би се потпирал на неговите убер глупи постови ја не гледам, освен ако сериозно заостануваш во моментот интелигенција, што не верувам дека е случај.
Се за сеа, дојдов,видов,раширив реа ти се постовиве, ако ти смета тоа што го кажувам на тема за Интер, не влегувај тука, немаме никаква потреба од тебе.