- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Дечки денес слушам јувенташите и баварците од фан клуб играле пријателска,баварците тепале 10 - 6 ! Не е лошо да ги пробаме а,што викате ?
Без голмани играле ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки денес слушам јувенташите и баварците од фан клуб играле пријателска,баварците тепале 10 - 6 ! Не е лошо да ги пробаме а,што викате ?
Море изглеа ќе го видам..
Газета го најавува овој тим,во одбрана се Кордоба - Лусио - Матераци - Киву :S,на гол Цезар..
Прегледај го приврзокот 36836
Јас играм секој вторник,среда и сабота, (веќе 2 години)... по 50 минути играње (еден термин) завршуваме со резултат 3:1 ; 2:2 ; 2:1 ... а после подолго време 1:0 (во средата)... поентата ми е..... ако една екипа (од Баварците и Ѓубренташите) знае да игра фудбал, ќе го исечам![]()

Јас пак цел живот играм фудбал и неам одиграно 1-0 или 1-1 во мал фудбал. Ако е финтата да стојат сите во одбрана може и 0-0 да заврши, ако се задоволуваш со тоа да отидеш и да играш само 1-0 тогаш no comment. Секако не е пријатно ни да се изгуби али кој фудбал е тоа брат 1-0 дај не зезај. А ако мислиш дека толку сте појаки дај направете екипа па ке играме :wink:Јас играм секој вторник,среда и сабота, (веќе 2 години)... по 50 минути играње (еден термин) завршуваме со резултат 3:1 ; 2:2 ; 2:1 ... а после подолго време 1:0 (во средата)... поентата ми е..... ако една екипа (од Баварците и Ѓубренташите) знае да игра фудбал, ќе го исечам![]()
Ке играме немај гајле,иначе сеа читам и се смеам на овој Галијани ! Некој негов пријател рекол 3-0 за Милан и Галијани рекол не 3 ама ке ги сожалиме и ке им дадеме 2 гола !! Е вака што се курчат сите пред утакмица а после ке јадат гомна немале среќа или судиите не чинеле, он ке не сожалувалЈас пак цел живот играм фудбал и неам одиграно 1-0 или 1-1 во мал фудбал. Ако е финтата да стојат сите во одбрана може и 0-0 да заврши, ако се задоволуваш со тоа да отидеш и да играш само 1-0 тогаш no comment. Секако не е пријатно ни да се изгуби али кој фудбал е тоа брат 1-0 дај не зезај. А ако мислиш дека толку сте појаки дај направете екипа па ке играме :wink:

Ке играме немај гајле,иначе сеа читам и се смеам на овој Галијани ! Некој негов пријател рекол 3-0 за Милан и Галијани рекол не 3 ама ке ги сожалиме и ке им дадеме 2 гола !! Е вака што се курчат сите пред утакмица а после ке јадат гомна немале среќа или судиите не чинеле, он ке не сожалувал![]()
Luca Antonini and Christian Chivu go to court over the right to borrow Paolo Maldini’s ‘Left Back for Dummies’ book, which worked wonders for Real Madrid's Marcelo before the recent Champions League clashes with the Rossoneri. “Antonini can’t read the game on the pitch, I doubt he can read off the pitch either,” argues Chivu. “Chivu will only lose the book, just like he always loses his man,” responds Antonini. Neutral judge Guido Rossi awards the book to Chivu.

Мислам дека прати Роси,прати му порака за сигурност ако сакаш!Ги исконтактира некој организаторите на турнирот од нашиов фан-клуб или да им пратам јас мејл?
Пратив јас али ми вратија денес дека пријавени се само 5-6 екипи и дека турнирот тешко дека ќе се реализира.Ги исконтактира некој организаторите на турнирот од нашиов фан-клуб или да им пратам јас мејл?
Па колку сакаат они?Според мене доволно се 8 екипи и би се направиле 2 групи со по 4 екипи(секој со секого игра),и потоа првиот и вториот од двете групи би иделе понатаму и би играле меѓе себе( 1/2)!Пратив јас али ми вратија денес дека пријавени се само 5-6 екипи и дека турнирот тешко дека ќе се реализира.