Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Оби е на местот на Пандев а не на Камби зашто он не ни беше во комбинација.
Иначе официјално е.

Не беше Камби во комбинација од вчера пишуваа дека ќе почне од клупа. Денес Пандев беше во комбинација и 4-2-3-1 формација, се до пред малку...

Не беше Камби во комбинација од вчера пишуваа дека ќе почне од клупа. Денес Пандев беше во комбинација и 4-2-3-1 формација, се до пред малку...
Да, Пандев беше во комбинација со можност за Кутињо, или пак Оби на местото на Пандев. Тие беа трите комбинации... Мене искрено ме изненади Цезар што не игра. Многу ни фали.

Кордоба десен бек оф леле,го имаш златен Сантон ! Знам дека Кордоба е подобар во одбрана али требаше да го стави стопер а не бек,иам претчуство дека ке не сјебе Бенитез:tapp:

Да, Пандев беше во комбинација со можност за Кутињо, или пак Оби на местото на Пандев. Тие беа трите комбинации... Мене искрено ме изненади Цезар што не игра. Многу ни фали.
ОК ама ова без разлика како напишале, не е 4-2-3-1. Ќе видиш дека Оби ќе се плетка таму кај што игра Камбиасо, ова е 4-3-1-2.

INTER: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu;
Zanetti, Stankovic, Obi; Sneijder; Eto'o,
Milito.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva,
Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Ај со среќа!!Дај боже да победите и да се радувате...Поз!

Сеа клеам Skycalcio и на стадион со шал од ИНТЕР влегуваше Усаин БОЛТ.Му правеа нешто интервју од interchanel.Можда Балотели ќе навивал за Милан ама за нас е Усаин Болт :smir:

Добро е барем Марига и Мунтари не се повикани, ќе можам на раат да гледам фудбал! И да изгубиме(yea, right), нема да се нервирам поради ботовите....

Ако е така јас би му дал шанса на Кутињо пред Оби,и така Оби крило му довага да игра,одбранава ни е крш,очекувајте доста прекршоци вечерва од Матераци,али ајде како и да е вечерва очекувам гол од Ето или пак Деки и така он стално си ги поздравува :helou:

Од кај па Кордоба десен бек, Бенитез скроз забегал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom