Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
! Па добро нема што да се спомне,кец како планина! Иначе значи четврток искочи сеа во Гац така,иако пола веќе пишаа за во среда!Овие вчера се пријавија дека ќе играат..1.Штрафценегер
2.Бенеамата
3.Адриано
4.Кире
5.Д Грејт
6.Аки
7.Енџин
8.Илијаико
9.Марсо
10.Занети
11.F.A.
12.Ice_Hendrix
13.Ace-Nerazzurri
14.Rossi
15.Sneijder

Ај првин за четврток да видиме:Овие вчера се пријавија дека ќе играат..
Дај да најдеме некој термин кој на сите ќе ни одговара..
Дали можеби Сабота 13.11.2010 на сите ќе им одговара..
И на кој не му одговара среда 10.11(освен на Илијаико) нека пише..да видиме дали има други или е само он..
ЕДИТ- на зелениве им одговара Среда,цвениот не,другите уште не пишале за среда..

Мислиш играч во Четврток? Или? Кога можеш да играш?Дечки абе не зависете од мене , ја ви реков дека среда не ми одговара дека играм во среда.Е да Гац ми е далеку ама ке се договорам со Роси (од бутел е момакот) и ке направиме некоја комбинација.Како и да е може да играте и во среда нема да ви се љутам![]()

Можеби во среда игра со други:tv:,абе а кој има број од Гац?Мислиш играч во Четврток? Или? Кога можеш да играш?![]()

Ibrakadabra денес 19:52Малку преувеличи не малкуповеќе преувеличуваш во твојот пост ама нема врска
п.с Ибра игра во Милан така да не гледам причина веста да ја постираш во фан клуб:Интер.