Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@Крејзи Појол

Одличен пост од твоја страна каде ги напиша негативните страни на овој состав на Интер и општо за клубот ..но кога гледаш и нашите ривали од првенството и не се многу сјајни во тој план па така можиме да се тешиме....!

Абе во Јануари иде Касано за 0 евра и решен проблем...

----------------------Снајдер----------------------
--Касано-----------------------------------Ето----
----------------------Милито----------------------

:)

Мене желби за Јануар ми е Афелај,Варгас,Ласана Диара и Суарез.

По оптимистички желби ми се : Бејл,Кака,Агуеро и Суарез.

Макар 2ца да земеме од гореспоменатите ке бидам задоволен.

А Снајдер некој да го искоментираше оваа сезона ? Свесни сте дека просечно у 1 меч има повеќе промашени пасови отколку точни ?
Во ситуација кога 3ца првотимци нема, а на терен Снајдер и Маикон се однесуваат тотално незаинтересирано и дезертерски, и не може многу да се очекува од Интер. Едниов е лидер, другиов е ... штознам, десен бек и ништо повеќе.

Ballon D'Or Curse ??

Иако уште неосвоена !

Мене желби за Јануар ми е Афелај,Варгас,Ласана Диара и Суарез.

По оптимистички желби ми се : Бејл,Кака,Агуеро и Суарез.

Макар 2ца да земеме од гореспоменатите ке бидам задоволен.

Еден да земиме од овие што ги напиша ќе биди светско чудо!:toe:

ne ti treba kasano vo ovaa ekipa! kutinjo, pandev , biabiani, eto milito.... nema potreba da trupame napagaci kako juventus ( a osobeno koga ke se zeme vo predvid karakterot na kasano) :)

Мене ме радува учинокот на Милито во оние 10 минути, имам чувство дека ќе се врати во форма. Само ми недостига Мурињо не од други причини (во моментов) туку затоа што е единствен тренер кој знаеше да направи 2-3 измени на полувреме. Кај бе бркаш резултат со Милито на клупа до 80-та минута, алоооо???

Neroazuro, ama nie sme evropskiot prvak. Znaes kako mi idese ovoj komeentatorot na kanal 5, 10 pati po red sto spomnuvase, totenhem go pobedi evropskiot prvak, ne milan, ne juve, tuku EVROPSKIOT PRVAK, a i iskreno ic ama bukvalno ic ne me interesira za nivnite ebani klubovi, nikogas ne im sum vlegol na tie posrani temi sto gi imaat, osven ednas koga mi zaeba za mnogu pari real-milan :) i morav nekade da pisam :D

Od totenhem izgubivme, kolku mi licese ovoj Inter na toj od pred 6-7 godini, onaka bez lider, bez igraci, sve so manekeni...

Edno prasanje, kako moze da go falite Biabiani, da ne go messate i vie Eto so nego, ko komentatorot na Kanal 5, pa da mislite deka ustvari toj dade gol :D, daj vi se molam, covek glup, glup...

Овој не направи мајмуни!

Gareth+Bale_Cornelius_Roddy+McDowall_Planet+of+the+Apes.jpg

Мала шала на наша сметка...

Neroazuro, ama nie sme evropskiot prvak. Znaes kako mi idese ovoj komeentatorot na kanal 5, 10 pati po red sto spomnuvase, totenhem go pobedi evropskiot prvak, ne milan, ne juve, tuku EVROPSKIOT PRVAK, a i iskreno ic ama bukvalno ic ne me interesira za nivnite ebani klubovi, nikogas ne im sum vlegol na tie posrani temi sto gi imaat, osven ednas koga mi zaeba za mnogu pari real-milan :) i morav nekade da pisam :D

Od totenhem izgubivme, kolku mi licese ovoj Inter na toj od pred 6-7 godini, onaka bez lider, bez igraci, sve so manekeni...

Edno prasanje, kako moze da go falite Biabiani, da ne go messate i vie Eto so nego, ko komentatorot na Kanal 5, pa da mislite deka ustvari toj dade gol :D, daj vi se molam, covek glup, glup...

komentatorot inaku e strasen navivac na barsa i ne znam zasto go stavaat nego da gi komentira natprevarite na inter koa samo mrci protiv niv...

На место ти е муабетот, постои разлика мегу навивач на клуб и навивач против клуб, прееска скоро сите јувенташи и миланези на фејсбук почнаа да ставаат статуси како Интер изгубил. Стварно не ги свакам тие луге.
Факт е дека сме тим од кој се очекуваат високи дострели, во една сезона има успони и падови.Нашето е топло ладно во моментов но еден пораз немора да значи дека ке ке ни пропадне сезоната,но спепак се глеаат сериозни недостатоци во играта на Интер и доколку не се среди нешто на време можеме да останеме и со празни раце.Мене ми одговара повеке да си продолжиме со добрата традиција освојувајки нешто секоја сезона,но да бидам искраен немам доверба во бенитез.А дај боже да ме демантира ....

komentatorot inaku e strasen navivac na barsa i ne znam zasto go stavaat nego da gi komentira natprevarite na inter koa samo mrci protiv niv...

Јас не знам што се замарате со коментаторите воопшто??..тоа му е работа нивна да си коментираат за да не му биди досадно на гледачите ширум земјата...сепак и тој е човек и мора да си ги искажи емоциите понекогаш..не е робот туку така да си коментира 100% пристрасно за двата клуба во секој момент..и јас да сум коментатор ќе коментирам пристрасно во врска со играта на Интер,Милан,јувентус и било кој клуб што игра подефназнивно во некои случаеви....!

Се, се', ама кај го пушти Бенитез тој Нвакво или овакво... е*ати името :pos:
Па немаше друг мораше тој,иначе многу текна средина имаме не иде вака!!! За со Милан се надевам ке се врати барем Станкович или Камби,не мислам да го гледам Мунтари или овој Нванако! Иначе знаете од кога немаме изгубено во ЛШ,последен пат беше од Барса 1-0 коа тепаа дома,незнам што толку одма критикување на играчиве ај оладете малце и они се луѓе! И во добро и во зло ЕДЕН Е ИНТЕР

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom