Ne znam dali go znaete
Rolando Bianchi, ete kogo mislam deka treba da kupime, normalno ova da se sluci sansite se nepostoecki, ama za mnogu eftina para ke go zemame, a igracot e kompleten. Visok, ima igra so glava (osven Lusio, Kordoba i Samuel, vo Inter nema takov drug igrac).
Syn, da na hartija sme mnogu pokvalitetni od toj Inter sto go dadov za primer, ama igracite koi gi imame site recisi se nad 28 godini ili nad 30. A mladincite ni se sve pod 20

sto duri e i smesno. Kejfot epten mi se naprave koga protiv Verder imavme trocja u21 igraci na teren, ama ete ne bilo dovolno toa za konstantnost. Nalogolema greska sto Inter ja napravi, duri i pogolema od ona sto go prodade Ronaldo, e prodavanjeto na Balo. Koga samo ke mi tekne na negovite prvi igri za Inter, i prvite igri na segasnive mladinci... mi se place
Sredinata osven Snajder, sve treba out, sve ama. Za trosenje ke se trosi, ke se trosi i toa premnogu, ama zosto da se trosi posle 1-2 godina/i koga moze sega? Pastore, Hamsik, i nekoj budala od DM pobudala duri i od De Jong

. Za drugo donekade sme osigurani. Bekovi imame, a i za tamu ne mora talent da se ima, samo hard-work. Santon go biva, 1000 poveke od Chivu i Cordoba zaedno, ne znam dali primetivte prvo poluvreme Krasic sto sakase pravese, a vtoro ne se slusna od taa strana deka Santon go cuvase. Ranokia ili kako i da se pise, ke go bide i nego, i toa e sve za nazad drugoto ke se najde nekade nekoj visok krupen i nekoj drug bek, Sagna od Arsenal po moznost
Sve znam, ama ne sakam za sve da e predocna... A so ovoj ritam taka ke bide, predocna za se, i ke se mava remont na klubot onaka panicno i pak na kraj sme nazad 10-12 godini