Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
FC+Internazionale+Milano+v+SV+Werder+Bremen+YIhPeKeK9rgl.jpg

FC+Internazionale+Milano+v+SV+Werder+Bremen+qMYK3uaofdcl.jpg

иако доаѓаат од втора лига, сеуште го викаме дерби - Кордоба
:pos2:

Дали Италијанците сеуште не се подготвени да прифатат играч кој не е Италијанец по потекло, или пак проблемот бил во темпераментот на Балотели, останува да видиме.
И Окака Чука игра за Италија (U21) па не сум слушнал да биде racially abused.Сепак мислам дека е до темпераментот.

И Окака Чука игра за Италија (U21) па не сум слушнал да биде racially abused.Сепак мислам дека е до темпераментот.
Ама Окако не играл за Интер и не ги "ду*и" играчите на големиот Јувентус секој натпревар.

Ама Окако не играл за Интер и не ги "ду*и" играчите на големиот Јувентус секој натпревар.
Не цитирав ја "Дали фановите на Губентус се подготвени да прифатат играч на Интер кој ги дупи кај ќе стигне" :pos:
Нормално дека нема да прифатат,не се будали да прифатат некој што ги дупи,како што рече ти.

Но Италијанските фанови се подготвени да прифатат играч кој не е Италијанец по потекло,тоа ми беше зборот.

Е сеа за Балотели...и да не беше црн,со ова понашање,пак ќе го хејтаа и место нигер или некоја расна навреда,ќе стоеше нешто друго.Значи не го прават тоа без причина,само зашто е црнец.

Не цитирав ја "Дали фановите на Губентус се подготвени да прифатат играч на Интер кој ги дупи кај ќе стигне" :pos:
Нормално дека нема да прифатат,не се будали да прифатат некој што ги дупи,како што рече ти.

Но Италијанските фанови се подготвени да прифатат играч кој не е Италијанец по потекло,тоа ми беше зборот.

Е сеа за Балотели...и да не беше црн,со ова понашање,пак ќе го хејтаа и место нигер или некоја расна навреда,ќе стоеше нешто друго.Значи не го прават тоа без причина,само зашто е црнец.
Те сфатив де :)

Или пак можеби и јас згрешив т.е. заборавив како уште еден фактор да го ставам Липи :)

Ипак, фановите на јувентус со какво и да е понашање на терен не го сакаа воопшто Балотели, дури и Зебина го навредуваа ако добро се сеќавам. Плус, Липи кој што немаше никаква причина да не го повика а се вадеше на она "темпераментот" а сега новиот селектор одма го повика без размислување и него и Касано.

Штрафценегер, друг е муабетот, они ги прифаќаат црнците во италија, само не ги прифаќаат црнците кои играат за националниот состав.
Сидорф го сакаат, ето, сисоко, има многу црнци, само од нив сите досега само балотели може да заигра за италија, а тоа е нив што им смета, плус дополнува и фактот што има гомно карактер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom