Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сака некој да носи аватар од Јуве една недела?![]()

Сакаш да се спремиш за наредната сезона?Сака некој да носи аватар од Јуве една недела?![]()

Неможе.Една недела малце е, може на еден месец?![]()
Не, тебе да те спремам.Сакаш да се спремиш за наредната сезона?![]()

:icon_quesИ Окака Чука игра за Италија (U21) па не сум слушнал да биде racially abused.Сепак мислам дека е до темпераментот.Дали Италијанците сеуште не се подготвени да прифатат играч кој не е Италијанец по потекло, или пак проблемот бил во темпераментот на Балотели, останува да видиме.
Ама Окако не играл за Интер и не ги "ду*и" играчите на големиот Јувентус секој натпревар.И Окака Чука игра за Италија (U21) па не сум слушнал да биде racially abused.Сепак мислам дека е до темпераментот.
Не цитирав ја "Дали фановите на Губентус се подготвени да прифатат играч на Интер кој ги дупи кај ќе стигне"Ама Окако не играл за Интер и не ги "ду*и" играчите на големиот Јувентус секој натпревар.

Те сфатив деНе цитирав ја "Дали фановите на Губентус се подготвени да прифатат играч на Интер кој ги дупи кај ќе стигне"
Нормално дека нема да прифатат,не се будали да прифатат некој што ги дупи,како што рече ти.
Но Италијанските фанови се подготвени да прифатат играч кој не е Италијанец по потекло,тоа ми беше зборот.
Е сеа за Балотели...и да не беше црн,со ова понашање,пак ќе го хејтаа и место нигер или некоја расна навреда,ќе стоеше нешто друго.Значи не го прават тоа без причина,само зашто е црнец.