Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos: :pos: :pos: Јуве шампион:pehar:

Не мрчете за Јубе бе, 3 пенали чисти не им досудиле (барем така викаат во нивниот фан клуб :pos: ). Таман ќе извадеа нерешено (од 3 барем 1 ќе промашеа :))

Ако тие беа пенали тогаш по 5 пенали на секој натпревар требаше да има...ама секој со свој сметки...
секое паѓање на црно бел играч во било кој шеснаесетник е пенал! - 1 од десетте моџиеви заповеди.

Не мрчете за Јубе бе, 3 пенали чисти не им досудиле (барем така викаат во нивниот фан клуб :pos: ). Таман ќе извадеа нерешено (од 3 барем 1 ќе промашеа :))
Ами на Дел Пиеро пречката ако влезеше,а?А?:pos2:

Ај сефте да напраам од новиов профил :) Абе патувам во среда за Рим,без можност да го посетам Милано,знае некој да ми каже дали има Интер сторе во Рим ?

секое паѓање на црно бел играч во било кој шеснаесетник е пенал! - 1 од десетте моџиеви заповеди.

А може и во близина на шеснаесетник, не е неопходно да биде внатре :)

Него така ми се чини мене или задниве години кога и да се игра во вторник среда против послаб тим на домашен терен, Интер дава по 3 - 4 гола. Изгледа им лежи терминов за вакви дуели :)

Ај сефте да напраам од новиов профил :) Абе патувам во среда за Рим,без можност да го посетам Милано,знае некој да ми каже дали има Интер сторе во Рим ?

Мислам дека има,, ама незнам каде е,, тоа гугл мапс ке го прашаш. Иначе има најк стор :)

Мислам дека има,, ама незнам каде е,, тоа гугл мапс ке го прашаш. Иначе има најк стор :)
Па барав на гугл нешо интер сторе продавници кај има и баш на еден форум еден прашува и добива негативен одговор,али уште у 2006та,па ај викам да си проверам.. :) У секој случај,фала многу :smir:

да на Интер во најважниот период, а на Рома како што тргнало од прво коло чиниш цела година вака ќе биде... и немој лани да се жалиш кога и Рома беше оштетена, еден пример со Ливорно(на тој се сетив) кога заврши 3-3(не досудени офсајди) а разликата беше 2-4бода со Интер, така да кукање не сакам, можеби не се еднакви грешките кои се направени и на Рома и на Интер ама ти претеруваш!!!

еве и една изјава на Бориело после натпреварот.... ме сваќаш што сакам да ти доловам со изјавата
“These things never happened to us at Milan. [Last night] I understood the difference between playing for Roma and Milan.

“Anyway we are a great team and we will react. We know how to start again.

“To think that when Russo refereed a Milan match he even asked for my shirt. Now he won't even exchange a few words with me.”

За со Ливорно, цел меч го гледав, таму Рома самата си се поеба зашто утнаа пенал на 2-3, никој тука не им беше крив.
А за Бориело, го сваќам зашто го вели ова зашто истиот линиски судија лани го прослави израмнувачкиот гол на Фиорентина против Интер на 5 кола до крај ( а во Февруари со Наполи гости не сакаше да ја види играта со рака од играч на Наполи у шеснаестерец против Интер ), а потоа и се изјасни дека навива за Милан и тука немало ништо погрешно ( според него ) ...

Мене Мексес ко карактер ми е ужасен и неможам да го сварам, затоа и беше мојот пост а реално, Рома беше поебана грдо и тоа е тоа, ке мора да живееш со тоа и да се помириш зашто судиските сакал нејкел се увек последни.

Еј може ли некој да ми каже зш сезоната во Италија 2004-2005 скудетото не е дадено на никогоо!!Во 2005-2006 нас ни е дадено скудетото поради што ги фатија Јуве како местат,ај нека ме потсети некој ако знае? Скудето 2004-2005 ?

Поткрепувај со линкови:Ова е смешно
А може и во близина на шеснаесетник, не е неопходно да биде внатре :)
Имаше една ваква дешавка минатата сезона, Дел Пиеро си падна сам како покосен едно метро надвор од шеснаестник и им свирнаа пенал, само не можам да го најдам на јутуб заборавив против кој играа.

^ Со Џенова играа тогаш ...

Нејсе и тоа, беше пенал тоа врз Дел Пиеро, сеа гледав хајлајтс али ај да отидам оф, не треба да замижат и пред фактот дека на 1-0, пред тој момент Пасторе утна зицер односно ја погоди стативата од супер 100% шанса ...
Со таква игра у одбрана, и 3 примени гола од Сампдорија и Палермо дома, 2 од Бари гости, 3 од Лех Позњањ ( ваљда вака се пишуваше тимот ) не можат да се надеваат на добри резултати, 3 пати до сега играа дома, 2 во лига еднаш во Лига Европа, уште немаат победа и примија се на се 9 голови.

Има. Другар пред 2 години од таму зема дрес на Интер (оној со златното Пирели).

Ах,што ти требаше да кажуаш дека ти е нов профилов бе...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom