Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е Рафа ништо крив, кога не сака да влезе топката не сака.

И Киву нека искочи, нека влезе Сантон, не можам да ја гледам левата страна веќе.

Чекала сам чекала,, Принцот да шутне .. и .. да .. .. мање битно. Ако ни го зачукаат пак од контра поздрави је поздрави, а не очекувајте Бенитез на полувреме да го стави Кутињо,,

Ништо , само ние играме и од контра гол си примивме ...

Бенитез не е крив , ај да влези и тој да игра сеа . Крива е управата што не донесе нови играчи , ама ај ќе биде.

Марига да влага под итно :pos2:

ЈБГ не сака топката да влезе...играчите конкретно освен милито сите играат добро но фортуната не е со нас....Станкович природно ме изненадува ...одлично се снаоѓа во позицијата на Снајдер и не видов да даде еден погрешен пас кон другите..Мајкон најдобар исто така и Ето ...а Милито како и обично fail:kesa:

Лошоооо. Кутињо на Чиву местото. Да дојди некако вака.
Цезар
Мајкон Лусио Самуел Занети
Станкович Камбијасо
Кутињо
Пандев Ето​

Ди Џеј , Милито кај ќе игра ? Или дека е слаб без него ќе играме ...

Продолжуваме со иста тактика и формација , убеден сум дека ќе ставиме гол , цело полувреме ние напаѓавме да го ебам ..

ЈБГ не сака топката да влезе...играчите конкретно освен милито сите играат добро но фортуната не е со нас....Станкович природно ме изненадува ...одлично се снаоѓа во позицијата на Снајдер и не видов да даде еден погрешен пас кон другите..Мајкон најдобар исто така и Ето ...а Милито како и обично fail:kesa:
Мислеше пријатно :)

И да, одлично изигра Станкович.

Абе цел тим игра супер, искрено и мене Дејо ме изненади, добри комбинации паѓаат по средина, деструктивците играат на ниво ко и увек. Мислам дека ништо не треба да се менува, ќе влезе топката после милион шанси :)

ти фалит уше еден

Ди Џеј , Милито кај ќе игра ? Или дека е слаб без него ќе играме ...

Продолжуваме со иста тактика и формација , убеден сум дека ќе ставиме гол , цело полувреме ние напаѓавме да го ебам ..
Доста се бе десет души :)
Мунтари или Марига средина ...

Ништо, Ето шпиц, Кутињо на местото на Милито. Незнам што се дешава со Милито :/

Едит: Ето цар, ептен го сакам чоеков <3

Ништо, Ето шпиц, Кутињо на местото на Милито. Незнам што се дешава со Милито :/

Едит: Ето цар, ептен го сакам чоеков <3

а значи сам ја најде грешкава на бенитез...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom