Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^ 3 и 10, картите на Дојл Брансон :)
Да да, тој е легенда ...

Ах неможам да се сетам во која епизода на "High stakes poker" сите признаваат дека Ајви е најдобриот играч во светот, ме мрзи да барам. :)

Ај доста оф топик. :)

Neroazuro напиша:
грешка сте двата...9 и 3 беа легендарните бројки каде Дојл Бронсон два пати стана светски првак..мислам нема играње со него...:smir:

http://dictionary.pokerzone.com/Doyle Brunson

грешка сте двата...9 и 3 беа легендарните бројки каде Дојл Бронсон два пати стана светски првак..мислам нема играње со него...:smir:

Абе многу чудни станавте на последнава страна.:)

оти бе другар не се живее само од фудбал...убаво е некогаш да си продискутираме за друга тема иако е во тема на фан клуб Интер..во овој фан клуб ако имате заприметено не се пишува толку многу за фудбал како во другите фан клубови туку секогаш си изменуваме различни мајтапи,глупости,информации за се и сешто итаканатаму......

Да не беа 10 и 2?
Да, 10 и 2, али се збунив зашто со 10ка и 3ка имаше освоено WSOP ...

Иначе Ајви е ѕвер, у сурат му се гледа тоа, такоџе и Гас, али појава ко појава, Неграну бе :)

A и копиљов незнам дал го знаете, жабар е, голем фан на Рома, Минери, со шалот е на 90% од турнириве, нема утка :

dario-minieri-2008-wsop.jpg

Овој Минери го имам гледано неколку пати добро бате е..се снајдува во некои моменти ама нема мадиња според мене ... а шалот реално добро му стои

--- надополнето ---

Буре нешто од 25 литри да не ви се наоѓа?

имам јас полна бочва со грозје ако сакаш ќе ти ја џитнам одовде....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom