Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го примија во продолжение, 3-3 :pos:
Искрено не очекував кикс на Јувентус,али сеа глеам колку се бедни!!!Да примиш 3 гола од Самдорија и Лех во Торино за 3 дена треба стварно да си дефект:tv:

Ако сакате да видите како се мењаваат емоции во рок од 90 мин, трк до фан клуб: Губентус. Како што започнаа, така завршија. :) Иако Дел Пиеро им даде надеж малце, Лех Познањ (или како и да се пишува) е екипиште!

Oвој Рудневс ние да го земеме, чим 3 гола дал сред Торино, ке го бива за овие второразредниве тимови низ Италија бункер шо играат ... а? 22 годинки, скоро метро 80 висок, 4 гола од 5 меча има у лига дадено, денес на Јуве 3 ... милина. :)

Oвој Рудневс ние да го земеме, чим 3 гола дал сред Торино, ке го бива за овие второразредниве тимови низ Италија бункер шо играат ... а? 22 годинки, скоро метро 80 висок, 4 гола од 5 меча има у лига дадено, денес на Јуве 3 ... милина. :)
Kој е тој Рудневс бе ? Тој ни татко му не го знае :tv:,собрале некој семкар од улица ги начекал Јуве им дал 3 гола:pos:!!Не мора да значи ако дал 3 гола на Јуве дека е добар,денес кој стигне им дава голови на Јуве:tv:

не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија
Ај сеа и на кире јувентус кажи му да си го смени аватарчето, нека стави нешто поприбрано и топ4е сте сите :)

И не е резил, искрено.

не ни ти го видов постот одма сменив после резилов што ни го приредија

Ок, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил. :)

Уште тајтлот ти остана. :smir:

Kирца, не бев сериозен аман ... мада од кај го знаеш, може ке има светла иднина, денес цена дупло му рипна и гарант ке го привлече вниманието на дел од посилниве екипи па ке го манијачат до Јануар или до наредно лето, да видат дал ова денес било случајност или не. :)

Ок, јас за потпис само ти спомнав, ти па и аватар си сменил. :)

Уште тајтлот ти остана. :smir:
неможам се нервирам многу жал ми е да го гледам знакот како ли ќе преживееме во удине

не бе таман работа каква кладба спонтано дојде се од голема доза на нервоза незнам кај да се обратам

И тајтлот. :pos:

Само слушај ме ти мене, на прав пат ќе те изведам. :wink:

Kирца, не бев сериозен аман ... мада од кај го знаеш, може ке има светла иднина, денес цена дупло му рипна и гарант ке го привлече вниманието на дел од посилниве екипи па ке го манијачат до Јануар или до наредно лето, да видат дал ова денес било случајност или не. :)
Јувентус е мизерија,кој стигне им дава голови и тоа во гости!!!И интертото да имаше пак немаше да освојат:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom