Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
79658323.png

Sada smo i mi "all in" pa neka pobedi jaci! :tv:

Подобро да ги ставевте Силва, Неста, Бонера и Антонини на сликите :pos:

Ај марли да постираше 4 кеца да разберев, ама овака нема смисла......

Дечки, кого не го мрзи или има вишок време, ако може да најде клипови од youtube од сите натпревари од ланска сезона подредени коло по коло во Сериа А, Куп и ЛШ (три листи). Ова не мора во еден ден и не е итно, само клиповите да се со добар квалитет а не нешто со мобилен снимано. Би направиле видео листи со сите натпревари на сајтот, од едно место да може да се прегледа целата сезона.

Брат ја уште не разбрав кој е Ннманди Одуамади ?
тој е гн'сна црња... кој е висок колку Марига, има педерска фризура како Калон што имаше, и има памет ко Мунтари.... ваљда можеш да го замислиш?!

Јас не знам што се замарате со нив..од кога ги купија Ибра и Робињо и кога изгубивме од Атлетико главни се на форумот...претходно ги пцуеа и колнеа нивните газди за нивната трансфер политика и ветераните кои се во голем број во нивниот тим..па сега почнаа(со исклучоци) со душа да го чекаат дербито помеѓу нас и како ќе не растуреле а притоа забораваат кој е Интер во моментов..безразлика што Бенитез ни е тренер за нив сме класа и ќе останеме...

Јас не знам што се замарате со нив..од кога ги купија Ибра и Робињо и кога изгубивме од Атлетико главни се на форумот...претходно ги пцуеа и колнеа нивните газди за нивната трансфер политика и ветераните кои се во голем број во нивниот тим..па сега почнаа(со исклучоци) со душа да го чекаат дербито помеѓу нас и како ќе не растуреле а притоа забораваат кој е Интер во моментов..безразлика што Бенитез ни е тренер за нив сме класа и ќе останеме...
Ветерани како овие :

Iván Ramiro Córdoba 34 години
Javier Adelmar Zanetti 37
Lúcio 32
Marco Materazzi 37
Wálter Samuel 32
Paolo Orlandoni 38
Luca Castellazzi 35
Diego Milito 31
Просек на тимот 28.5 години.
Види прво кај себе после коментирај за др тим . Позз

Ветерани како овие :

Iván Ramiro Córdoba 34 години
Javier Adelmar Zanetti 37
Lúcio 32
Marco Materazzi 37
Wálter Samuel 32
Paolo Orlandoni 38
Luca Castellazzi 35
Diego Milito 31
Просек на тимот 28.5 години.
Види прво кај себе после коментирај за др тим . Позз

Брат наброј уште некоја РЕЗЕРВА ако не хахахахах

А Занети не го дирај , игра боље од цел милан заедно ....Ја ако лажам , тој шо глеа фудбал не лаже :) Или Замброта е боље ? хахахах

пс:Од кога 31/2 е СТАРО ???

Фавали/Замброта/Инзаги/Гатузо/Пирло/Јанкуловски ецт ецт ецт :) You were saying ???

Брат наброј уште некоја РЕЗЕРВА ако не хахахахах

А Занети не го дирај , игра боље од цел милан заедно ....Ја ако лажам , тој шо глеа фудбал не лаже :) Или Замброта е боље ? хахахах

пс:Од кога 31/2 е СТАРО ???

Фавали/Замброта/Инзаги/Гатузо/Пирло/Јанкуловски ецт ецт ецт :) You were saying ???

Фавали е пензиониран,а од другиве само Пирло игра прв тим:tv:

Фавали е пензиониран,а од другиве само Пирло игра прв тим:tv:

Прошла година колку од овие ви играа прв тим ?

Доста се праите паметни бе ....

Матераци и Кордоба ми ги рачуна ....Матераци живее само за да ги дупи Милан и ЈУве ...Кордоба нема влезено 200 кола -.-

Кастелаци и Орландони ги спомна бе ХАХАХАХАХХАХА

Неста 34,
Амброзини 33,
Пирло 31,
Сидорф 34,
Гатузо 32,
Замброта 33, Стартери за МИЛАН

п.с. од кога бе тоа само Пирло игра во прва постава???? хахахахаха

ТРИПЛЕТЕ брат... толку само за вас ...позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop