Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рики бе друже те снема.Составот ми се бендисува но ќе почекам да го погледнам натпреварот па ќе дадам коментар за формацијата и играта на Интер под раководство на дебелиов Чико(на Чико од стрип јунакот Загор Те неј ми личи јебига).

Очекувам тешка победа вечер бидејки пред 3 дена игравме натпревар, 0 - 1 стрелец Милито

Ајде да идам да глеам.Се надевам кога ќе се вратам ќе нема потреба пак да го пцујам Бенитез. :pos:

А,да..оној твој факт дека потпишал нов договор и затоа неможел да дојде..ме дупиш или?
Да, зашто договорот го потпуша летоска, доби покачување кое веднаш почнаа да му го исплаќаат, се пласираше во ЛШ а самиот изјави дека сака да игра таму, така да не доаѓа, ова е сепак Англија, таму така функционираат работите.

А иначе не е точно дека не планирале да купат некого, од старт на лето сите овде знаевме која беше целта, Маскерано ...
А сеа ти ако мислиш дека чекале 29ти, да го видат Милан кого ке купи и како ке игра тогаш тоа е друго, во секој случај, пак, доста несериозно и само претпоставка, ништо повеќе. Рачунај дека за 2 дена се договараат трансфери за кои шпекулациите биле една до две недели јаки, ко за Снајди или Кварезма ( кои дојдоа на крај од преоден рок ) затоа и не ти држи вода дека сега ради Милан и Интер решиле да загризаат здраво за нови играчи.

Од овој ПАНДЕВ ми се поврака!

Имавме повеќе од играта али само еден шут кон гол и тоа на Снајдер сега при крај,Марига не изигира толку лошо колку што кажа коментаторот може да биде од него играч!!!Реков дека тешка ке ни биде утакмицата бидејки пред 3 дена игравме натпревар,затоа очекувам еден гол да ја реши утакмицата

Пред се очекував подобра игра од Марига,и се некако ми се чини дека пола од фудбалерите го имаат изгубено мотивот :toe:

Марига звер - од Другите ми се повраќа ..... Поготово од Киву,Милито,Снајдер и Пандев ......

Get a fucking GRIP !!!!

Имам 25Евра на бет365 и се мислам дали да ли лупнам сите на нас! 1.90 имаме коефициент.....што мислите ќе ја победиме ли оваа?

Снајдер па е поголем камен !

Пред се очекував подобра игра од Марига,и се некако ми се чини дека пола од фудбалерите го имаат изгубено мотивот :toe:

Не го слушај коментатоторт шо тресе глупости ....Марига пресече 200 топки и го има у секој напад на Интер ..... Типот го има СЕГДЕ !!!

--- надополнето ---

Имам 25Евра на бет365 и се мислам дали да ли лупнам сите на нас! 1.90 имаме коефициент.....што мислите ќе ја победиме ли оваа?

Ја ги лупнав задњите 10 сеа .... 20 ми отидоа на *ке има гол у прво полувреме* :D

Т.д ...ако губам , да не губам сам =)

Не го слушај коментатоторт шо тресе глупости ....Марига пресече 200 топки и го има у секој напад на Интер ..... Типот го има СЕГДЕ !!!

Али и упропаси некој топки:toe:,и слободно можам да кажам Пандев и Милито ни по леб не би ги пратил,посебно Пандев ...

Ние и така сме очајни па и без мајкон сме бетер од Ливерпул во Англија...сите играчи незаинтересирани....па кога можат Јувентус и Милан на очајни сезони да трошат еден куп пари а ние на еден тон профит лани еден играч не купивме што ќе нарпави разлика па и уште ѓупци се правиме за маскерано....!

Али и упропаси некој топки:toe:,и слободно можам да кажам Пандев и Милито ни по леб не би ги пратил,посебно Пандев ...
Пандев доста грешеше..ама чим грешел,значи барем бил активен.Милито го нема нигде,неможе ни тоа да прави,да греши...:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom