Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немале за Маскерано? Од каде толку сигурен? Ја би рекол дека имавме само нејќевме да го купиме.Убаво изјавија Ливерпул дека таа смешна понуда е само колку да се рече(да му кажат на Бенитез) дека пробале да го донесат а не успеале.

Како може да сме немале пари? Очигледно е дека имавме,но нејќевме да трошиме.Но поради притисокот што настана поради купувањето на Ибра од страна на комшиите,Интер е "приморан" да купува.

Друга ваква шанса да земеме многу квалитетен играч,за ова кратко време,ќе немаме.Јас сум ЗА Бејл,и ако стварно се заинтересирани,ги поддржувам.

Тогаш ако сакале да го ангажираат Бејл, за кого и Бенитез буткаше, зашто не го ангажираа пред да почне ЛШ ? Ајде малце логично да се размислува а не да се претпоставува само, имале пари ама не го сакале Маскерано од управата, не зезај, таков играч не е изводливо да не се сака од управата ...
Па и да се одговори на Милан со Ибра сигурно тоа нема да биде Бејл ебаго, ебате фејлот од одговор, им одговараат со играч кој нема да можат да го користат во ЛШ а го земале за 21м евра. Ке им се смеат пола медиуми за оваа зделка, но како што кажав, Бејл потпиша нов договор, играше во ЛШ така да тој за оваа сезона удри потврда каде ке игра.

ЛОЛ! Дај жити се,кога реков дека сме планирале да го купиме Бејл?!
Реков дека не планиравме да купиме никого(затоа таа смешна понуда за Маск) но после случувањава со Милан,се решивме да купиме нешто.Но сега е касно за некое квалитетно засилување па и немаме голем (или никаков?) избор.А ако Тотенхем се спремни да го дадат Бејл(ни ја знам,ни ти знаеш дали се) за Мунтари(значи се ослободуваме од него фала богу) плус пари за Бејл,тогаш Интер би требале да го собере.
Кога би бирал меѓу ништо(или некој ѓубре играч) и Бејл(без ЛШ),јас би до одбрал Бејл.(ги зимам во предвид многуте наредни сезони во кои може да ни биде од огромно значење)

Си го имавме златен Максвел на лева страна, не знам што им требаше да го продаваат. Се надевавме во Сантон тогаш, ама дај боже младичов да не демантиа и да влезе во ритам сезонава.

Христов,игра Пандев.

YES!!!!!!!!!!!!!!! Марига место Станкович.:)

Цезар
Занети Лусио Самуел Киву
Марига Камбиасо
Снајдер
Пандев Милито Ето

======Julio Cesar
Zanetti Lucio Samuel Chivu
===Mariga Cambiasso
=Pandev Sneijder Eto'o
======Milito

најдоброто во моментов

А овој продолжува партал да прави

ЛОЛ! Дај жити се,кога реков дека сме планирале да го купиме Бејл?!
Реков дека не планиравме да купиме никого(затоа таа смешна понуда за Маск) но после случувањава со Милан,се решивме да купиме нешто.Но сега е касно за некое квалитетно засилување па и немаме голем (или никаков?) избор.А ако Тотенхем се спремни да го дадат Бејл(ни ја знам,ни ти знаеш дали се) за Мунтари(значи се ослободуваме од него фала богу) плус пари за Бејл,тогаш Интер би требале да го собере.
Кога би бирал меѓу ништо(или некој ѓубре играч) и Бејл(без ЛШ),јас би до одбрал Бејл.(ги зимам во предвид многуте наредни сезони во кои може да ни биде од огромно значење)

Па се буткаше 1 период летово Бејл, затоа е и моето прашање, зашто не го ангажирале тогаш ? Која будала дава 20м евра за играч кој не може да го игра во ЛШ а го планира за прв тим ? Си сретнал таков пример? Ја знам 1, Чигрински у Барса, 25м евра купен, продаден за 15м по една година ...
Друга работа, ако се подготвени да го продадат Бејл, немаше летово нов договор да потпишат со него, така да, ова е една глупа и нелогична шпекулација која не е аналогна за тим кој освоил ЛШ.

Затоа реков, логично малце да се размислува, не го ангажираа пред започнувањето на ЛШ, нема да го ангажираат ни сега, тоа едно, второ, ти тргаш под претпоставка која вели
Ја би рекол дека имавме само нејќевме да го купиме.Убаво изјавија Ливерпул дека таа смешна понуда е само колку да се рече(да му кажат на Бенитез) дека пробале да го донесат а не успеале.
што е смешно, без никаков факт глупо е да се верува во вакво нешто. Доколку имаат 20м за давање до Бејл, тогаш истите пари ги имале и за Маскерано кој беше и приоритет скоро цело лето, но тоа не се случи што значи нема да се случи ни Интер да даде дури 20м евра за играч кој не може да игра во ЛШ.
Таков несериозен потег не гледаме од Бранка за наша среќа.

А овој продолжува партал да прави

Колку ич не ми е криво за Кварезма, ама баш ич!

За две години три точни паса не направи, а во Турција и Мунтари би бил можда најдобар стрелец. Типов не е за големи клубови, докажано!

Христов,игра Пандев.

YES!!!!!!!!!!!!!!! Марига место Станкович.:)

Цезар
Занети Лусио Самуел Киву
Марига Камбиасо
Снајдер
Пандев Милито Ето

Со оваа формација и играчи трк до кладилница и ставајте се што имате на 2-2 :)

Што се замарате со трансфери не ми е јасно, очигледно дека не купуваме никој, а во полош случај ќе купат некое дрво за да имаме со кој да се нервираме во ерата после Мунтари. Единствена среќна околност за нас е што клупата ни е доста подобра оваа година, ама ептен ме интересира дали мислат (со оглед на години, мотивација енд стаф...) дека Самуел и Лусио можат да одиграат уште една сезона на исто ниво (и кој ќе ги менува ако нешто се случи), колку и како ќе ја тера сезоната Занети, дали Сантон ги надминал повредите итн... Сакам да кажам, назад сме силни а висиме во воздух. Еден куп работи можат да тргнат на лошо, а ние ни приближно немаме алтернатива на подолг рок. Со тоа, управата јасно ја стави сезонава на коцка. За конкурентен тим во Европа и за долго домашно првенство потребни ни се по двајца на секоја позиција. Лани тоа го немавме, ама го имавме Мурињо и неговата прилагодливост на разни противници, како и мотивација во и околу клубот билдана 40 години. Сега кога тоа го нема, јас си се враќам на песимизмот и се подготвувам за непријатна и нервозна сезона.

Па се буткаше 1 период летово Бејл, затоа е и моето прашање, зашто не го ангажирале тогаш ? Која будала дава 20м евра за играч кој не може да го игра во ЛШ а го планира за прв тим ? Си сретнал таков пример? Ја знам 1, Чигрински у Барса, 25м евра купен, продаден за 15м по една година ...
Друга работа, ако се подготвени да го продадат Бејл, немаше летово нов договор да потпишат со него, така да, ова е една глупа и нелогична шпекулација која не е аналогна за тим кој освоил ЛШ.

Затоа реков, логично малце да се размислува, не го ангажираа пред започнувањето на ЛШ, нема да го ангажираат ни сега, тоа едно, второ, ти тргаш под претпоставка која вели што е смешно, без никаков факт глупо е да се верува во вакво нешто. Доколку имаат 20м за давање до Бејл, тогаш истите пари ги имале и за Маскерано кој беше и приоритет скоро цело лето, но тоа не се случи што значи нема да се случи ни Интер да даде дури 20м евра за играч кој не може да игра во ЛШ.
Таков несериозен потег не гледаме од Бранка за наша среќа.
"Реков дека не планиравме да купиме никого(затоа не сме го ангажирале тогаш)(затоа таа смешна понуда за Маск) но после случувањава со Милан(мислевме дека имаме добар тим за да освоиме,но поради засилувањата на Милан,решивме и ние да се засилиме),се решивме да купиме нешто.Но сега е касно за некое квалитетно засилување па и немаме голем (или никаков?) избор"
И да,ова се претпоставки.И мене ми се логични.И ова е мојот последен пост во врска со ова.

А,да..оној твој факт дека потпишал нов договор и затоа неможел да дојде..ме дупиш или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom