Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се мешај во брак брат :pos:

се извинувам ако ти ја нарушив семејната атмосфера поради непромислен пост од моја страна..еве ако треба ќе го избришам профилот:pos2:

се извинувам ако ти ја нарушив семејната атмосфера поради непромислен пост од моја страна..еве ако треба ќе го избришам профилот:pos2:

Епа јбг брат бидна више :pos:

Изглеа Ибра решил пред време да се пензионира.Но мора да признаеме,го одбрал најдобриот пензионерски дом.

Бранка потврдил дека го дал интервјуто за The Sun во кое пишуваше дека Интер пратиле понуда до Маск.
Но понудата била 13м евра плус Мунтари,не 24м евра.
И Ливерпул ја одбил понудата и Мунтари одбил да се пресели во Ливерпул.(тука повеќе ме загрижува второто..ако нејќе да иде у Ливерпул,нема шанса да сака да иде у некој послаб клуб и да зима мала плата)
Исто така Бранка изјавил дека мали се шансите да понудат само пари (24м евра) за Маскерано,без да биде влучен некој наш играч и да се намали цената.

Абе овој пак растура а за Интер ни на тренин гол не знаеше да даде му се тресеа нозете кога играше а сега секој натпревар еврогол.Шутираше 30 метри над голот

тууууу јазк
тоа ти е, мноогу долго време му се мислевме, ама не се сомневам дека соодветно ќе си се пополни таа позиција

П.С.Барса се исплаши од Олимпијакос, Копенхаген и Рубин Казан и се појачува
П.П.С.Од Рубин Казан богами и треба да се плаши :-)

Честитки за Милито!

Инаку Ливерпул дозволи да Барса преговара со Маскерано, така да Бенитез остана и без тој трансфер после изјавата на Кајт!

Најверојатно,ќе стартуваме со истиот состав vs Roma.

untitled.JPG

Изглеа џабе се палевме на Марига,Бенитез нема да му дава многу шанси.

Најверојатно,ќе стартуваме со истиот состав vs Roma.

Прегледај го приврзокот 34262

Изглеа џабе се палевме на Марига,Бенитез нема да му дава многу шанси.

Не ни очекувај промени.... Бенитез е познат по тоа што отекува со еден исти состав, ретко променува нешто. Тоа може да се случи само со некоја недај боже повреда!

Абе што се палите на Маскерано толку ? Според мене Камби е подобар од него,а и може да игра како везњак а и наш е (уигран е) ! И на таа позиција имаме 5 играчи што може да изиграат на ниво...а за Кајт,настапи синоќа и тешко дека ќе го зимаат штом нема право у групи,така да ни отидоа главните цели на трансфер пазарот :toe: Што мислите сеа ? По кого ќе тргнат Бранка и ко. ?

Абе што се палите на Маскерано толку ? Според мене Камби е подобар од него,а и може да игра како везњак а и наш е (уигран е) ! И на таа позиција имаме 5 играчи што може да изиграат на ниво...а за Кајт,настапи синоќа и тешко дека ќе го зимаат штом нема право у групи,така да ни отидоа главните цели на трансфер пазарот :toe: Што мислите сеа ? По кого ќе тргнат Бранка и ко. ?
Фабрегас? :toe:

Со тој состав , Агуеро и Рејес ке го Дупнат киву од таа страна ...ја би ги мењал Камбиасо и Занети у позиции ...Капитенот колку толку може повеќе да затвори мислам !

@unique9

А што има врска Камби со Маскерано? Тоа што Камби може да игра и како везњак е плус за нас,ако го купевме Маскерано.Не бара(в)ме ние замена за Камби,ние бара(в)ме партнер за Камби.
Кои се тие 5 играчи? Стаклениот Мота,дедовците Занети и Станкович? Недокажаниот Марига?

Јас ќе се радувам ако игра "недокажаниот" Марига ама изглеа Бенитез ги преферира "дедовците".Занети сеуште е добар за бек ама за средина не е.Станкович е добар ама за на клупа.Останува да чекаме Мота да се врати од повредата и да се молиме да не се повредува веќе..ама шансите за тоа се мали..тоа е,injury prone.

Ни требаше Маскерано ама што е,тука е.Ќе видиме кое ќе биде следното засилување,ако воопшто има..(би требало да има 1)
Но и да нема,треба да бидеме задоволни со тимот што го имаме.

beneamata,не заебавај.:D
Ние нејќевме да дадеме 20 за Маскерано,ќе даваме дупло за Фабрегас.
И плус ако го купиме(што нема шанси),кај ќе го ставиме? Место Снајдер?
Ќе купиме некој играч за мали пари,до 15м.

(Фабрегас ми е омилен играч,ќе го пречекам со раширени раце,но не верувам да го купиме,нема шанси ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom