Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Они самите претставуваат проблем за себе, тој коментатрот, англичанец, дур го коментираше мечот со Сампдорија во Џенова не можеше да верува колку лошо игра одбраната на Вердер и у неколку наврати го поставуваше прашањето '' каква е оваа аматерска поставеност при офсајд стапици '' ...
И вика, '' сега јасно ми е како примија 4 гола за 20 мин со Ховенхајм ''.

Него, како оди сега распоредот на утакмициве ?

Кварезма пак дал гол за Бешиктач.Ако продужи вака,другата година не му бега Балон д'Ор.:pos::pos::pos:

Ке се собираме за утре така ?

Ај честито нека ни се наградите кои ги добија нашите играчи кои беа повеќе од заслужено добиени(да не ме чуе некој од ѓубрентус).Интересна група ни се падна која мислам дека ќе ја поминеме на 1 место без поголеми потешкотии.Се согласувам со Син дека Вердер и Твенте ќе го папаат на велико а со Тотенхем во Англија можеби ќе имаме некој проблем.Добро е според мене што не ни паднаа грциве мамето нивно,пошто некако не ни оди со нив.Ајде одиме кон 5 титула утре против форлан и компанија кој е убеден дека ќе не победи.Ајде ИНТЕР да им го покажеме местото на ваквите како Форлан кај им е!!!!!

Inter monopolise UEFA awards :tv:

Иначе сеуште не е објавен распоредот на натпреварите, кон крајот на денот би требало да испадни т.е сигурно ќе биди објавен.

Tuesday, September 14: FC Twente-FC Inter Milan

Wednesday, September 29: FC Inter Milan-Werder Bremen

Wednesday, October 20: Tottenham Hotspur FC Internazionale-

Tuesday, November 2: Tottenham Hotspur FC-Inter Milan

Wednesday, November 24: FC Inter Milan-FC Twente

Tuesday, December 7: Werder Bremen-FC Inter Milan

2 од 2 на старт и тераат даље гарант ... Не смеат да дозволат кикс тука, за да не влезат под притисок во мечот со Тотенхем.

ај кој ќе ја прави најавата за со Атлетико... еве му слика
2qswdg6.jpg

Интер ја монополизира Лигата на Шампионите

... само ке потсетам на една изјава од Ибра, кога кажа дека Интер се причината поради која не може да дојде до оној посакуван трофеј во ЛШ ( елиминиран од Интер во полуфиналето со 0 удари кон голот на Цезар во двата меча, така да, донекаде и во право бил ), и оној посакуван индивидуален трофеј, Златната топка, да биде иронијата поголема, и за оваа награда главен фаворит е играч на Интер, Снајдер.

Kolku mi se pravi kejfot za ibra. Ne znam kolku pamtite, ama posle negovata prezentacija vo Camp Nou, i rece na taa sto go intervjuirase: "this is the happiest moment in my life, after the birth of my two sons, this is the happiest moment of my life", sea ne znam dali zbor po zbor vaka, ama nesto vaka bese. Karma IS a bitch, sea samo da ne padne tolku nisko i da rece deka ko dete navival za milan :) neka kaze muski me izbrkaa kako sto go izbrkaja Sneijder od real :)

Grupava e lesna, ne znam sto tolku uplav od totenhem, za sekoj nivni igrac imame 10 pati podobar od nasa strana. Znaejki go Benitez, 18 boda cekam od grupava. Malce poslabo ke im begame protivnicite vo kalcoto, ne ko porano so 10+, ama sepak ke im begame :)

Druga rabota, Arnautovic, Twente, Inter, Weder :D

P.S. ke zaboravev:

А што праиме со оние од фан клуб интер со ник ИБРАКАДАБРА :)

zakon :D

Tuesday, September 14: FC Twente-FC Inter Milan

Wednesday, September 29: FC Inter Milan-Werder Bremen

Wednesday, October 20: Tottenham Hotspur FC Internazionale-

Tuesday, November 2: Tottenham Hotspur FC-Inter Milan

Wednesday, November 24: FC Inter Milan-FC Twente

Tuesday, December 7: Werder Bremen-FC Inter Milan

Мора ли два пати со Тотенхем на гости да играме?:nenene:
Првата со твенте треба да тепаме, исто и втората со Вердер, и после една победа и нерешено со Тотенхем,без разлика каде ја играме првата и готова работа.
Не требаше тотенхем да паднат со нас али добро е задоволен сум.

Jeбига, први 5 мин од Нова Година ке бараат смена на ник .... :)

Jeбига, први 5 мин од Нова Година ке бараат смена на ник .... :)

Да, да, обавезно. Среќа ме потсети...

Види слика на аватар, Sweden FTW!

Додуша шо се замарам, ако отиде Ибра мој у Милан, ќе навијам за нив! Просто е...

--- надополнето ---

88'[1 - 2]
D. Kuyt
goal.gif

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom