Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе земеме бе.;))
"Ривалите" доста се засилија(на хартија),сеа изглеа и ајкулата ќе иде у Милан.Ни Морати нема да остане покусо,ќе донесе некој.

Branko Ilievski OFICIJALNO PROGRAMATA ZA KALCO VIKENDOT:

SABOTA: UDINESE - GENOA 18:00
ROMA - CESENA 20:45

NEDELA: BARI - JUVENTUS 18:00
SAMPDORIA - LAZIO 20:45

PONEDELNIK:
BOLOGNA - INTER 20:45

PETOK :22:25 MAGAZIN
PONEDELNIK 19:15 PREGLED NA KOLOTO

SITE UZIVAJTE NIE KE RABOTIME ZA VAS :))))))))))
кој ќе ги слуша миланезите пак да се жалат :)

Масимо бусака ќе суди другиден, сакав да го ѕирнам кој беше на јутуб, ми испадна интересново клипче/
KAragounis, Karagounis.
I'm sorry I make mistakes, I am not Got.

Јуве и Рома ќе се истепат за Бурдисо најново според Скаи Интер и Јуве се договориле за Николас за 8 милиони само фали согласнос од играчот.Раниери плаче нешто вели дека само пред медиумите се напаѓале Интер и Јуве а така биле многу сложни.Унаку Бурдисо им рекол на Рома дека ќе ги чека до петок потоа ќе бара друга средина.

Инаку полош пазар Интер од овој нема се надеваме на овој мутантов Кујт.Ако не освоевме ЛШ не знам кој ќе продадовме сигурно сите ѕвезди ќе игравме со суазо и орландони.

Јуве и Рома ќе се истепат за Бурдисо најново според Скаи Интер и Јуве се договориле за Николас за 8 милиони само фали согласнос од играчот.Раниери плаче нешто вели дека само пред медиумите се напаѓале Интер и Јуве а така биле многу сложни.Унаку Бурдисо им рекол на Рома дека ќе ги чека до петок потоа ќе бара друга средина.

Инаку полош пазар Интер од овој нема се надеваме на овој мутантов Кујт.Ако не освоевме ЛШ не знам кој ќе продадовме сигурно сите ѕвезди ќе игравме со суазо и орландони.

Бурдисо има изјава каде вели дека ако треба ќе ја "одседе" оваа година во Интер но наредната оди во Рим како слободен агент, но тоа е веројатно изјава со која би требало да изврши притисок врз управата на Интер, али кој знае што ќе биде... може и тоа да се деси да замине во Јуве

А што викате вака да си ги поделиме :) Вердер кај нас Шалке кај вас во група ? :)

А што викате вака да си ги поделиме :) Вердер кај нас Шалке кај вас во група ? :)
И ти после да се расправаш и да им објаснуваш зашто и 11 година по ред ќе имаат швабите 3 места во ЛШ. :tv:

Јас сакам Партизан да ни се падне.

И ти после да се расправаш и да им објаснуваш зашто и 11 година по ред ќе имаат швабите 3 места во ЛШ. :tv:

Јас сакам Партизан да ни се падне.

Кој ќе го слуша Боби а? :pos:

Партизан е во последниот шешир... И јас сакам да се падне со Милан... реална шанса да го гледаш својот омилен клуб а да не плаќаш 300/400 евра!

Кој ќе го слуша Боби а? :pos:

Партизан е во последниот шешир... И јас сакам да се падне со Милан... реална шанса да го гледаш својот омилен клуб а да не плаќаш 300/400 евра!
Moре Toтенхем чинам у трет ке бидат, Реал у втор, глеј ти тие да не се паднат у иста група со Милан или Интер, тогаш ке славам поминување на група ко ЛШ што славев. :tv:

Moре Toтенхем чинам у трет ке бидат, Реал у втор, глеј ти тие да не се паднат у иста група со Милан или Интер, тогаш ке славам поминување на група ко ЛШ што славев. :tv:

Не заебавај барем ти знаеш како идат италијани и ждрепки :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom