Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
@Syn
Јас спомнав за Цезар и грешката, беше очигледно дека не очекуваше таков бугарски шут, али сепак, беше грешка. Али со она што го фати у 89', коа спаси чист автогол се извади, за мене такво вадење при 3-1, фала :)

Многу интересни дуели се Маикон и Рисе... Маикон се скина од себичење да збрца гол и да му врати на копитово :)

Од кај искочи Лобонт у Рома?! 32 имал, мех... Мислев има 40че... :)

Киву е топло/ладно... од таму напаѓаа цело време, Бенитез треба дупките од таа страна да ги подзатвори...

Сепак топ игра, лани ова време го изгубивме трофејов од Лацио :)

Лани ова време беа катастрофално стокмени, сеа следни се Атлетико па Болоња, да напоменам само дека 3 години веќе Интер не победува во прво коло, епа маме му еам, редно е ... :)
Мада, можно е тој меч да биде одложен бидејќи африканциве патуваат за Африка, и стварно не ми се јасни Интер, побараа одлагање ради Ето, Марига и Мунтари, па ако федерацијата се одлучи да го пролонгира овој меч, во Октомври ке се игра, и тоа средина некаде мислам од тој месец, или крај, не ми текнува сеа на точната дата ...

Ја сум против ваков развој на настани, можат без Ето со Болоња ебаго, Марига и онака е замена, Мунтари ни тоа више не е. :)

Па можеше комотно да го фати ударот на Рисе, само изгледа не очекуваше удар од прва, иначе негова беше таа, и некој од погоре на полувреме истото знам го постираше. По водството на Рома, веќе не ни имаа здрави шанси, освен онаа на крај, во 90та.
Шансата на Вучинич и еден шут што се одби од наш играч, ти текнува :)

Шансата на Вучинич и еден шут што се одби од наш играч, ти текнува :)
Не зезај, тоа на Вучинич беше повеќе глуп обид од него, него ли супер одбрана, ептен смешно ја шутна, колку да се рече, напаѓач со реализација асална у таква ситуација рутински реализира и тоа во спротивен агол кај што и требаше да биде пласирана оваа топка, овој шутна на страната каде покриваше Цезар, гол теорија така немаше шанса да даде ...
Одбрана на место беше таа на крај, да, али и за голот па, можеше многу подобро да реагира ако гледаме веќе така, односно, имаше еден стандард меч, нит перфектен нит лош.

Него кај е Пупоне,го нема нешто ?? :)

На Рома и кркореле цревата за трофеј...хаааа бе...и уште долго време ке и кркорат,освен ако Берлускони не се сожали,па место ЈуБе,да ја повика Рома на Берлускони купот идната година,може тогаш ке освојат титула...

Aли оној Мексес која курва беше денес тоа чудо едно е, ај оној Тоти сите знаеме што скепароња е, али оноа плавоно копиле неможам да го смислам, али затоа уживам во оваа слика, све да му наебам женско у фамилија ( се над 18 и под 40 да бидеме реални ) :

0.jpg

--- надополнето ---

Видете го Деки у 56та секунда, тоа е она што го држи ( и ќе го држи ) овој тим на врвот :

Честитки за новиот трофеј да ни се множат!!! Голем поздрав од Интеристи Велес!!!

Пазете ја прославата на голот на Матрикс и изразот на лицето на Раниери :)

Хахаха закон,, Стаено на ФБ.. :pos:

Изјава на Хуан пред утакмица : Juan: 'Roma can hurt Inter' ,,, Утепа ли се Бато?!? Утепа ли се многу?!?!

Му пишав на АЦАБ на Фејс, приметете на неговиот клип како го голта поразот Раниери, мх мх мх, вкусно е знаеме, навикнат е на лузерски специјалитети.

Ајде, ајде нека се множат.Колку бевме подоминантни од нив, си мислиш со Лече играме

Дај не зезајте, Цезар воопшто не беше крив за голот, најпрво Пандев згреши а потоа и одбраната беше лошо поставена, а Рисе ја шутна на прва, топка која у секој случај е опасна, воопшто не се местеше на некоја страна за да знае Цезар кај би шутнал...

Дај не зезајте, Цезар воопшто не беше крив за голот, најпрво Пандев згреши а потоа и одбраната беше лошо поставена, а Рисе ја шутна на прва, топка која у секој случај е опасна, воопшто не се местеше на некоја страна за да знае Цезар кај би шутнал...

незнам дали треба Цезар да го сметате како виновник за голот, ама сепак мене ми изгледаше дека ќе ја фати

--- надополнето ---

Него кај е Пупоне,го нема нешто ?? :)

На Рома и кркореле цревата за трофеј...хаааа бе...и уште долго време ке и кркорат,освен ако Берлускони не се сожали,па место ЈуБе,да ја повика Рома на Берлускони купот идната година,може тогаш ке освојат титула...

ххх многу си вицкаст бе.... еве ме овде сум ви честитав победа што друго сакаш???

Е ова е ФУДБАЛ !!!!!! (без навреда , Мурињо е ЗВЕР али обожавам напаѓачки фудбал !)

пс:Тек сезонава ке видите кој е САМУЕЛ ЕТО !!!!! каков ЗВЕР ЧОВЕЧЕ !!!!!!

Сабина гомна да јаде :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom