Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Поништениот гол немаше везе, Ето не беше во офсајд, се извлече у прав момент, али тоа е.
Оправдувањето на судиите ( да изгубеа Интер ) ке беше дека Милито беше во пасивен офсајд, што и е точно, па по пасот на Ето истиот се активираше. Али ко шо вика татко ми, не дека судијата тој момент го примети али ај, нека им е ...

Иначе Занети имаше повреда со Панатинајкос, ги пропушти сите подготвителни мечеви по тој меч и за денес беше дискутабилен, така да тоа е и причината за замената веднаш на полувреме.

Момци честито новата титула,још једна у низу,а тоа е 4 од 6,можеме да направиме 6 од 6 и тоа како,само нека продолжат вака !
Него кој кур му е на Милито бе,ко да забораил да игра мамата,ептен се накурчив :/
Ето денеска топ одигра,слобода во нападот,си правеше парталчиња.
Пандев по страна им продаваше финти на Романистите,браво за Гочето само така нека продолжи !
Снајди како и секогаш,добро одигра,можеше и подобро,но што е тука,сепак прва утакмица му е.
Другите стандардно добри,одбраната во второ полувреме поцврсто ми делуваше отколку во прво,кога го примивме пацерскиот гол,па јас уште од тогаш си спремив список со пцовки кон Бенитез,ама ме демантираше и почнав да се радувам како и секогаш :pos:

Него што е со Адриано,осеќам ке се повампири во Рома,мамата негова наркоманска :icon_lol:

Како и да е,Рома вечерва беше ебена во секоја смисла на зборот !!

Оправдувањето на судиите ( да изгубеа Интер ) ке беше дека Милито беше во пасивен офсајд, што и е точно, па по пасот на Ето истиот се активираше. Али ко шо вика татко ми, не дека судијата тој момент го примети али ај, нека им е ...

Иначе Занети имаше повреда со Панатинајкос, ги пропушти сите подготвителни мечеви по тој меч и за денес беше дискутабилен, така да тоа е и причината за замената веднаш на полувреме.

Фората беше што судијата дигна за пасот од Камбијасо (или Снајдер) до Ето, што немаше благе везе од офсајд... Што ако шутнеше, наместо да подава до Милито? Грешка е...

За Занети знам дека е повреден, ама фино ми делуваше у прво полувреме :) Башка, што е тоа повреда кога е КАПИТЕНОТ во прашање?! :)

Ако гледаш така, за секој гол има некој виновник. Не може никој да не е виновен, а да се прими гол. Мора да има некој. Но многу пати денес Рома излегоа во чиста ситуација за гол, еднаш Менез, еднаш Вучинич, Рисе (голот) и уште некој подоцна. Заспано делуваат, ама се надевам дека како што кажа ти, недостигот од натпреварувачки ритам е причината поради тоа.
Ја ти зборам стриктно за пацерајски грешки, иначе за секој гол кај некого лежи кривицата, ама ова беше апла пацерај, Пандев подаруе топка, Лусио подаруе топка, несвојствено е тоа за фудбалери од таков калибар. Рома излезе во чиста ситуација по 2 аматерски грешки, кога поседот им беше подарен а одбраната на Интер не беше поставена. Друго е да ги мрдаа уз акции и да ги матираа а тимот имал каква-таква поставеност, вака они тргаат у напад а Лусио/Пандев прават смешна и неочекувана грешка.
Неконцентрирано делуваат ко сеуште да не се свесни дека сезоната започна, али ако добро памтите, со Рома дома секогаш имаат проблеми, со Мурињо никад не ги победиле на Меаца, освен во Супер Купот али на пенали, тогаш 2 гола од игра примија, пред 2 години 3 гола примија, лани 1, а и лани 1 на 1 Вучинич во 2 наврати излезе, еднаш погоди, исто и Менез у второ али за наша среќа утна.

После стагнација од неколку години, ова е убедливо најдоброто издание на Интер против Рома на домашен терен, затоа и реков за жал Интер им подари и шанси и гол, иначе за 2-3 класи ги кинат у моментов, 5 гола комотно можеа да им дадат.

Досадни сме со трофеиве стварно,, дај да навиваме за Џенова и да се надеваме дека ке стигнеме до пласман за Европа,, да ти е*ам клубот само тепа и тепа ,, аман веке! :pos:

Честито момци добра партија удрија нашиве, и да поставам неколку прашања.

Што му е на Занети што излезе на полувреме?
Дали Адриано има 120 кила?
Дали голот на Пандев беше Бугарски?
Зошто не влезе Кути во игра?

:)

Фората беше што судијата дигна за пасот од Камбијасо (или Снајдер) до Ето, што немаше благе везе од офсајд... Што ако шутнеше, наместо да подава до Милито? Грешка е...
Не видов кога крена, ако тоа го санкционирал ондак голема грешка од старт направи, мада со пасот на Ето пак се активираше пасивниот па некако се џвака таа одлука, и онака Ето не примети дека е '' во офсјад ''.

Aј голот од Гочето постирајте го. Од кога немаше дадено гол.

На Пандев многу често му се случува да направи грешка во додавање/да проба да дрибла и да му ја земат и да ни тргнат во опасна контра.
Најдобро би било да дојде кУјт и да играме - ЕТО - МИЛТИО - КУЈТ - а Пандев да си биде резерва за Милито.
За мене лично,боље да седи на клупа и колку толку ама барем да си игра на природната позиција него да игра на неприродна и сите фанови на Интер (освен Македонците) да го пцујат.
Изгледа тоа и планира управата.
Ќе видиме.

Цитати (од денешниот натпревар,на кој Пандев и не изигра лошо.За другите натпревари да не зборам)
Pandev was disappointing, he has the skill but lacks the speed to do what he intends ,and as a result he loses the ball very often, putting the team in danger.(see Riise's goal)

Sneijder too was amazing, along with Eto'o I would say he was MOM. Actually the whole team (minus Pandev) was very impressive.

Ми иде да ги испопцујам ама донекаде се во право.

Не ви стана досадно да ги славите сите титули :)

Цезар слабо бранеше:vozbud:

Цезар слабо бранеше:vozbud:
Па можеше комотно да го фати ударот на Рисе, само изгледа не очекуваше удар од прва, иначе негова беше таа, и некој од погоре на полувреме истото знам го постираше. По водството на Рома, веќе не ни имаа здрави шанси, освен онаа на крај, во 90та.

Честитки:smir:
Ме мрзи да праам анализа кој, како, зошто...ама и не многу важно тоа, битна е освоената титула, наредна недела се бориме за уште една во супер купот на Европа против Атлетико Мадрид, очекувам и на тој натпревар да испадни Бенитез со истиот состав и да не прави премногу експерименти со составот, па и таа титула да ја освоиме...и конечно да се сконцентрираме на Серија А, не дека нешто ни треба многу концентрација со оглед на фактот дека и немаме некој посебен конкурент за титула :)

--- надополнето ---

133709-500.jpg

50501992.jpg

Најмногу ми е мило шо даде Пандев гол. Честито титула нека ни е. 4/6 :)

Боби[Мкд];3735649 напиша:
Aј голот од Гочето постирајте го. Од кога немаше дадено гол.

Честита победа, честита титула ! :pehar:

Next: Атлетико Мадрид :zlo:

Леј ова арапиве еј, мислиш Џихад се дешава, а не фудбал ебате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom