Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Изводливо е за Балотели да го ќарат Робињо ?
Во случај да има европски пасош, Интер со ваква трампа ке бидат дупло посилни од она што беа лани, од клупа до прв тим ( тука Маикон не го рачунам ) ...
Ке добијат 26 годишен играч желен за големи трофеи во Европа, сеуште не вкусил такво нешто, башка и беше може единствениот добар играч на Бразил на СП заедно со Маикон.

Ме интересираше дали излегло некое вакво инфо деновиве зашто и те како би имало логика со оглед на фактот што прво го бараа Тевез но тој нема еу пасош.
Има EU пасош.Но како што прочитав,Робињо сакал да се врати во Сантош.Најубаво му е да си се врати таму,само таму може да се журка цел ноќ без да го има по весници..изгледа он за тоа е желен,не за трофеи ;))
Не ни требаат ваков тип на Бразилци,проблематични.Требаше да ја научиме лекцијата со Адриано..
Но,Морати,Бранка & co. си ја знаат работата,ќе видиме...

НО,би го земал Робињо(или било кој) over Quit,any day of the week..;))

OMFG
Нели сакавме да го пратиме Мунтари+15м за Маскерано...епа Мунтари одбил да оди во Ливерпул и рекол дека сака да остане во Интер..
WE ARE DOOMED!

Прво, почнувам да го засакувам Бенитез :pipi: Значи не е репер една утакмица, плус со играч помалку, ама во секој случај имам чуство дека годинава ќе гледаме од една страна добар фудбал за гледање, од друга ефективен. Ептен бев скептик за Бенитез, ама сега некако имам чуство дека ќе го направи Интер уште посилен.
За Кутињо. Се гледа дека детево има огромен потенцијал. Јас би рекол и поголем од Балотели. Се уште е рано, не е уште навикнат, и сигурен сум дека за многу брзо(1-2 години) ќе стани клучен играч во интер. Му треба само малку физички да наклај некое килце, друго се поседува...од дриблинг, до техника, брзина, прегледност, поставеност, креативност...со еден збор, ѕвер че биди бе. :)
За Камбијасо. Одлична утакмица вчера, меѓутоа сакам да видам повеќе утакмици кај што игра на оваа позиција, па да оценам. Вчера Сити имаја играч помалку, па така Камби имаше повеќе простор и време за да подава. Али во секој случај верувам дека одлично ќе се снајди во новата улога.
Занети ЅВЕР. Нема да ми биди криво уште денеска ако го продадат Мајкон. Дури е тука Занети, немаме зима. Онај гарант е од Нубуру бе. Шанса нема да е одавде.
И на крај. Кој Маскерано бе? Дали го видовте МАРИГА вчера??? КРАЈ!!! Од аспект на дефанзива ЕБЕШЕ. Чисти стартој, одлична поставеност, а од друга страна, не се сеќавам да згреши топка во подавање.А што е најбитно, со Камби можат да бидат идеални партнери, оти можат да си ги ротираат позициите. Да оди на моменти Марига напред, Камби да се враќа. Според мене дефинитивно МЕН ОФ Д МЕЧ. Не случајно рече Мурињо, дека можи да стани најдобриот играч на неговата позиција. После она вчера, ич нејчам да дојди Маскерано. Оти во тој случај, помалку шанса ќе добива Марига, а жално ќе биди да седи на клупа онаков играч.

И морам да ги пофалам сите дечки од примавера тимот. Со оние деца Интер има светла иднина.

Се на се, имам чуство дека ќе имаме супер сезона....и замислете кога би играле со прв тим.

Занети ЅВЕР. Нема да ми биди криво уште денеска ако го продадат Мајкон. Дури е тука Занети, немаме зима. Онај гарант е од Нубуру бе. Шанса нема да е одавде.
zanetti_superman.jpg

Ама не кажувај на никој.

^ Хехе, сум ја згрешил планетата :)

Иначе не знам кај прочитав, Мунтари ништо живо нејчел да си оди од Интер. :)

Честито нека ни е победата дечки и читам одличен натпревар сме прикажале и тоа со втор тим...сепак да не заборавиме дека тоа беше само пријателски натпревар и Дебелиот на клупа има уште многу работа за да го најди вистинскиот состав и вистинската игра за да ги повтори успесите од минатогодишната сезона..Кутињо читам одлично изиграл и тоа ме радува..конечно и ние да извадиме некој ѕвер од бразил како Милан и да се радуваме на него..сепак него му треба повеќе време за да се докажи дека вреди и дека може да сносува одговорност во тимот...за Камбиасо што играл понапред,тоа мислам дека беше само за овој натпревар..сепак Снајдер ќе ја има таа улога а ова комбинација на Бенитез беше успешна и колку да се испроба во случај на повреда на Снајдер.....од Обиња ништо не очекувам за новата сезона освен да грее клупа и да игра во куповите.....Занети како и обично нема натпревар да не изигра одлично...Марига откако пристигна кај нас многу ми се допаѓа како играч само што му треба искуство и сеуште тврдам дека можи да игра на местото на камби во случај на повреда или па со мота во линија...трча,покрива одлично,стабилен игра,физички копрулентен,висок и добар на скокови и дуели,добра контрола на топката...се што треба за еден деструктивец поседува марига...како и да е..во новата сезона со нови сили и со надеж за нов лев бек влегуваме по нови походи и по нова тројна круна!..FORZA INTER

A кој ни е голман ?!:tv:
криво ми е не видов како изгледаат голманските дресови. а според интер.ит Кастелаци ни бранел.

Изводливо е за Балотели да го ќарат Робињо ?
Во случај да има европски пасош, Интер со ваква трампа ке бидат дупло посилни од она што беа лани, од клупа до прв тим ( тука Маикон не го рачунам ) ...
Ке добијат 26 годишен играч желен за големи трофеи во Европа, сеуште не вкусил такво нешто, башка и беше може единствениот добар играч на Бразил на СП заедно со Маикон.

Ме интересираше дали излегло некое вакво инфо деновиве зашто и те како би имало логика со оглед на фактот што прво го бараа Тевез но тој нема еу пасош.
Кога испадна шпекулацијава со робињо, некаде прочитав дека НОН ЕУ квотата во Интер не била исполнета така да имало простор за негов трансфер во Интер.

A,да..
Немаше потреба Матрикс да изиграва Бускец..ќе ги тепавме и без тоа.

Кога испадна шпекулацијава со робињо, некаде прочитав дека НОН ЕУ квотата во Интер не била исполнета така да имало простор за негов трансфер во Интер.
Со носењето на Коутињо Интер веќе нема право да носи играчи кои немаат европски пасош т.е. кои се окарактеризирани ко играчи кои доаѓаат надвор од ЕУ, ке можеа да носат уште 1 да не го укинаа и второто место за nonEu играчи, нешто што наиде на големи критики од скоро сите тимови.
Нејсе, Интер не е оштетен, не ни имаа планови за носење на такви играчи, освен Тевез кој се спомнуваше во оној трансфер на Балотели, нешто што пропадна по кратењето на тоа второ место за играчи надвор од ЕУ.
А ко што гледам Робињо може да настапува ко играч од ЕУ, така да ништо чудно да се загриза и за него ...

Epa ajde momci cestito neka ni e pobedata, fantasticna igraa prikazaa momcinjata, Obina zver nemam zborovi za nego:vozbud:

Кастелаци - Скоро и да не го видов
Занети - Без грешка, пред сезона е а тој 100 шпринта направи напред и гајле немаше
Кордоба и Матераци - Мудро и солидно одиграа, консолидирани беа и не направија кикс
Киву - Истиот ко стално, скаран е со центаршутот и одењето напред
Марига - Одличен наптревар и ако продолжи во такво темпо треба да се размисли дали да се купи Маскерано.Tackling 20ка
Камбијасо - ЗВЕР, немаше погрешен пас, све играше на прва, одземени топки безброј, покривања, асистенцијата до Обина :drk: .Според мене најдобар на натпреварот
Оби - Има талент дечкото, многу добро се покажа, можда и ќе го биде :D
Обина - На почетокот ме нервираше, само му бегаше топката и слаба комуникација со соиграчите ама го извадија головите, а за првиот неам коментар
КУТИЊО - Му симнувам капа на детево, прв наптревар а воопшто не се осеќаше дека има трема, безброј пасови, одма се ослободуваше од играч и бараше топка,
дриблинг одличен, несомнено е дека е иднината на Интер и се надевам дека ќе добива почесто шанса
Пандев - Одличен натпревар за него.Скоро и да не погреши, штета што му поништија чист гол.Асистенцијата до Обина за 2риот гол беше маестрална.Одлично се проигруваја со Кутињо се гледа дека се добар тандем.И се виде дека е добар во тепање :kickbox:

Резервите не го коментирам освен детето што го даде голот.Алал да му е
Ајде сеа да ги тепаме грчиштана Панатинаикос

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom