Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Викторија им играме на овие,,, само прашање е кога ке падне гол... кутињо зверче мало ,, свака част

--- надополнето ---

ОБИЊААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!

Балотели нека си оди уште утре, а може и Милито, што ќе ни се кога го имаме Обиња :tv:

Обинаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа 1:0 за Интер... WoW каков гол на Обина со лева нога... јеаааааа :je: :pehar:

Абе овај Евро голој само дават. :) Сетете се на Рома - Интер шо гол и таму даде...

Од веќе изгледаното....Пандев,Кутињо,Оби,Обина,Киву,Камби,Занети.марига,си играат мајтап со Гражданиве...Поготово Кутињо и пандев добри комбинации прават:):):)

Ме интересира посед лопта... лол.Ова е речиси вториот тим на Интер и ги мачкаме Арапиве, едвај чекам Кутињо да го видам како ке игра во серија а,, детето е стварно преталентирано и очекувам одлични потези од него сезонава.

Абе џабе им е на овие Сити , ѓе го јадат од Тотенхем и Вила ко никој .
Добра игра , сега за сега добра .
Занети како трча бе маме у еам , со што го имаат праено .

Одма се приметува новиот стил на игра, голем посед на топка, нешто што го најави самиот Рафа. Колку што изгледав, пола прво полувреме игравме доста добро, посебен впечаток ми остави Кутињо, брз играч, брзи пасови без многу тупење и одлично ја води топката. Бравос и за Обиња, добро голче им стегна.

Форца Интер x)

Да да!.. Пандев и Кутињо до сега прават ненормални акции..! ние со овој состав можеме да играме во Сериа А..! :P

Дај бе нека се пензионираат Кордоба и Матераци...

Одлична игра од (скоро^)сите....IL CAPITANO скроз одличен ;))

Тоа што го рече Бенитез (Камби понапред,голем посед на топка) излегува одлично у пракса..;))

Одма се приметува новиот стил на игра, голем посед на топка, нешто што го најави самиот Рафа. Колку што изгледав, пола прво полувреме игравме доста добро, посебен впечаток ми остави Кутињо, брз играч, брзи пасови без многу тупење и одлично ја води топката. Бравос и за Обиња, добро голче им стегна.

Форца Интер x)

Убаво нагласи Рафа токму за овој дел од играта . Сакал да играме ко Барса , да имаме посед на топка . Уф колку ме радува овој податок . Ќе го смени стилот на Интер . Така треба , и колку што глеам уште Маскерано да се донесе и доста е . А и тој нема да ни треба ама ај :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom