Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штрафценегер дај линк кај што си прочитал дека Морати го предложил Форлан.

И мене не ми се допаѓа овој трансфер, а и дека Морати дал зелено светло уште помалку ми се верува. Како што знаете за 2 години ќе стапи на сила "финансискиот фер плеј", тогаш ќе нема да можеме да ги продадеме Ето, Милито и Форлан ни за вкупно 10 милиони, а ќе смееме да потрошиме колку што сме добиле од трансфери и другите приходи. Додека да се купи Агуеро(пример) можеш за 2-3 години да го продадеш за истата или поголема сума, али пак не си во загуба. Јас сум сигурен дека нема да дојде Форлан, а Швајни и Маскерано со широки раце би ги пречекал.

Штрафценегер дај линк кај што си прочитал дека Морати го предложил Форлан.
Ај па ти сеа,не сум ја goal.com па да измислувам работи.:pos:
Кој ќе го бара сеа..ете глеаш и A-C-A-B прочитал.

Абе нека дое Швајни па Форлан што сака нека праи ;)

И јас прочитав , Морати рече дека му се допаѓал Форлан ..

Што се однесува до Швајни , тешко да дојде ... вреди многу и Баерн тешко би се откажал од него . Секако дека сакам да дојде ама џабе ... Моментално најблиску е Маскерано .

Некој го спомна Мота , вистина никој не го рачунаме , а минатава сезона изигра одлично покрај повредите ..

-------------------------Цезар-----------------------

Маикон-------Лусио------Самуел-----Занети

-------Мота----Маскерано----Камбиасо-----

--------------------Снајдер----------------------

-----------Милито--------Ето-------------------

Хехе , многу имам мерак да си правам формации ... :helou:

Еве и на Точка пишува за Форлан

http://www.tocka.com.mk/index2.php?ID=14946

Не ми иде некако да се дадат 15-20 милиони за играч кој има 31 година . Ова мене лично мене ич не ми се допаѓа

Некако Форлан не ми прави мерак, на негово место го имаме Милито, башка 15-20 мил за Форлан не иде. Јас сум повеке за агажман на Робињо, кој што одлично би се снашол во Италија:toe:

Кога праите муабет за париве ко од џеб да ги давате, еј не ми се даваат 20 милиони. :P

Све поголеми се шансите дека Балотели ке замине во Сити,не верувам дека ке пропадне овој трансфер поради цената бидјеки Арапите немаат проблем со парите па би дале и 40 000 мијлони:toe:!!Значи ке останеме во напад со Милито,Ето,Пандев,Бијабијани,Суазо(овој не го ни рачунам али ај) Нема потреба од Форлан кој има 31 година и друг напаѓач зошто веќе таму имаме квалитетни фудбалери,најдобро ке биде да се донесе Маскерано бидејки имаме потреба од квалитетна средина!!

Benedetti Signs, Krhin Loaned to Bologna

Rene+Khrin2.jpg

The young gem from Torino, Simone Benedetti, officially signed for Inter today, accompanied by his father. The 18-year-old Italian has been hailed as a true talent and this move should bode well for the future of Inter's back line. Meanwhile, Rene Krhin has signed a co-ownership deal with Bologna this afternoon, which gives Inter 3 million euros for half of the player's contract. The move to Bologna will have some complications, however, as Rene Krhin recently picked up an ankle injury and may be out for several weeks.

Уште еден млад и перспективен централен дефанзивец.Одлично.
Плус Крхин ќе има можност повеќе да игра и да се развие во Болоња,па ако се покаже,ќе си го вратиме назад.
Добри вести..

Конечно се изјасни и Маикон за целата ситаиција, вика - Сакам да заминам во Реал и да бидам пак со Мурињо но вели и дека и да остане пак ке биде среќен во клубот кој го напрви најдобар десен бек :toe:!!!Но поради големите барања на Интер и Маикон трансферот ке пропадне и 99 посто Маикон останува во Интер!!!!Сепак ми се исполни желбата најдобриот десен бек да продолжи во Интер иако некои а и јас веќе го пративме во Реал!! Иначе интересно беше тоа што Маикон можеше да иде во Реал али он самиот направи проблеми коа им побара 7 милјона кои Реал не планира да му ги дава и затоа пропадна целиот трансфер:toe:

http://www.goal.com/en/news/10/ital...-help-milan-rip-the-trophies-from-inter-marco
Вакво нешто не се чита секој ден,затоа нека седи и на фан клубов како потсетник до каде може да иде човековата глупост:tv:

Другар ова изјава на голманот Амелија не ми асоцира на ништо друго освен да го задржат Роналдињо оти без него ќе бидат на ниво со парма и реџина.......а не дека ќе се бореле за трофеи..колку да му даде надеж на нивните несреќни фанови..!:smir:( мала шала до нив)

Значи,
* Бенитез сака да го игра Камби малце понапред
* Маскерано сака да си оди од Ливерпул
* Маскерано учи Италијаски
Сево ова кажува дека Маскерано 99% ќе ни биде новото засулување.
Плус,на Интерњус има една нова вест за Маскерано,многу е долга ама еве најбитното..
Пишува дека Маскерано сака да си оди од Ливерпул и дека Ливерпул ќе бараат 35м ама Интер мислат дека центата е превисока и би требало да го вклучат Мунтари во зделката.Мунтари + 20м = Маскерано

Се е добро ама она за Мунтари е врв ;)

^ Да и јас прочитав на Интерњуз истото и да ти кажам не е лоша таа варијанта,ем Мунтари ке биде стандарден во Ливерпул,ем ке биде главен на средина на терен :pos:
Шала на страна,повеќе му одговара енглескиот стил на игра,па во Ливерпул би можел да си ја поврати формата што ја имаше во Портсмут кога маме ебаваше (?!:pos:)
Маскерано 100% сака да си замине од Ливерпул,нема шанса да остане таму...леле леле первезии тим ќе имаме за следна сезона,само гзолижачот Мајкон да остане,а котлето Бало е слободен да си оди :))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom