Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Пандев може да игра се,у право си.Ако може да игра лев бек,значи може се да игра.;)
Добро ај,Форлан нема да се снајде у Интер.
2 дена само за Форлан збориме(пишуваме) без потреба,да завршиме со него.

Се согласувам, и така нема шанси да дојде во Интер. Иначе го сака некој ДВДто што искочи за 100 години Интер? (Не она сега што искочи после тројната круна)

Tуку денес ќе биди објавен распоредот за Серија А или ?!
Оти имаше некаде најава дека околу 20 јули ќе бил објавен, па ако знај некој нека кажи.

Ќе биде објавен на интер.ит во скоро време :)

п.с. На вики за Кутињо пишува вака:
Current club Internazionale Number 7

Би требало седмицата да ја земе тој...

Ќе биде објавен на интер.ит во скоро време :)

п.с. На вики за Кутињо пишува вака:
Current club Internazionale Number 7

Би требало седмицата да ја земе тој...

Значи бројката на Кварезма ке ја земе :icon_lol:

Манчестер Сити го нуди Робињо за Балотели !
http://www.calciomercato.it/news/86...roso-il-City-offre-Robinho-per-Balotelli.html

Колку е точно ова не знам...али доколку е, треба сериозно да се размисли за понудава ( јас да сум брзо потезно прифаќам :) )

Со тешко СРЦЕ но и јАС би ја прифатил понудава =)

Робињо е зверотина =)

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Real Madrid have put €22m on the table for Douglas Maicon and told Inter to take it or leave, according to Marca.

Јас би им кажал сеа, 15 милиони за Роналдо и пола договор од Кака, тake it or leave it.
[/FONT]

BREAKING NEWS: Inter Sign Andrea Ranocchia On Five Year Deal - OFFICIAL
Inter have signed the defender for the next five years in a co-ownership deal, but he will play for Genoa next season...

Имате и на сајтот на Интер . Ова е долгорочно решение за одбраната . Браво

Ранокиа потпиша за Интер

--- надополнето ---

Калиендо: Точно е дека клубот го продава, но никогаш не побарале негово мислење. Мислам дека не може на ваков начин да се однесувате кон шампион како него, тоа значи немање почит. Бараме извинување од клубот, мислам дека претседателот Морати може да одвои една минути за ова момче.

Не знам како да ја сфатам изјавава, сигурно не е до толку луд да лаже во јавност ако се знае дека односите со Морати им се добри. Само ме интересира, Маикон сакал да си оди, или Морати сака да го продава?

Ранокиа потпиша за Интер

--- надополнето ---

Калиендо: Точно е дека клубот го продава, но никогаш не побарале негово мислење. Мислам дека не може на ваков начин да се однесувате кон шампион како него, тоа значи немање почит. Бараме извинување од клубот, мислам дека претседателот Морати може да одвои една минути за ова момче.

Не знам како да ја сфатам изјавава, сигурно не е до толку луд да лаже во јавност ако се знае дека односите со Морати им се добри. Само ме интересира, Маикон сакал да си оди, или Морати сака да го продава?
И јас зборев за ова дали Маикон сака да си иде или не,знам дека Морати кажа една од зведите ке не напушти ако дојде добра сума и нормално и Маикон нема да прави проблем и ке си иде!!!Колку сакајте викајте ама Маикон никад не рекол сакам да го напуштам Интер,така се одвиваа работите и он почна веќе да мисли на Реал

Од кога играат по 60-70 утакмици во просек во сезона...е од тогаш не е мерило СП.
Разбирам на што алудираш, демек играчите од репрезентациите не се доволно уиграни поради малиот број на натпревари. И тоа е дискутабилно, бидејќи има играчи што многу зависат од тимската игра, но има и играчи што се снаоѓаат во секоја ситуација.
Конкретно за Форлан, тој најмногу ги истакна неговите индивидуални карактеристики за кои беше заслужено награден, да не беше тој, тешко дека ќе дојдеше Уругвај до полуфинале.
И не се согласувам дека светското не е мерило за формата на играчот, и те како е мерило.

Без разлика дали ќе го земат или не, Форлан игра во одлична форма.

^ Сексови шпекулации у пм,поголеми шанси му давам на Озил да дојде,мада ке грее клупа малце повеке одошто треба...
Евра чисто сумњам да дојде,курвите Реал Мадрид ке дадат 100 милиони евра ако треба само за да дојде кај нив,ти ебам клубот скапан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom