А колку беше Интер ефективен по таа лева страна со Киву , дали имаше Киву некаков удел во нападите на Интер . НЕ
И ја се сложувам со членовите да се донесе некој добар лев бек , и да бидеме ефективни по двете бековски позиции , а не да биде хендикепирани од едната страна
Памтиш во последниве 20 години кога Интер биле ефективни по таа лева страна ? Може со Карлос беа, не ми текнува ... :tv:
Али среќа Интер сега го има Бранка, зашто само лудак би фрлил во ситуација кога ги имаат Киву и Сантон а го продаваат Маикон 10м+ за лев бек.
Ова многу ме потсеќа на муабетите кога 90% од форумов тука, на темава, плачеа по Диего и Мело, али пак ке повторам, среќа Интер го водат вистински професионалци кои едноставно знаат што е најдобро за тимот.
@Диџеј, немам отворено forzainterforum едно добри месец дена, ама затоа го памтам многу добро курчењето на Сантон по изјавата на Канаваро дека дечкото мора да игра ако сака место во репрезентацијата индиректно алудирајќи дека треба да го смени тимот. :smir:
Најтрагично во целата ситуација беше фактот кој говореше дека кога он добиваше шанса Интер дебело го јадеше, т.е., првиот пораз лани во Серија А беше директна вина на Сантон.
Факт е дека со Балотели се најдобри другари т.е. доста добри другари од младинските категории, не е ни чудно што и овој 1 период излезе со муабетите као демек бил фан на Милан ко мал бла бла бла ...
Највише ме курчат вакви малишана, 1 тон талент имаат али уште недокажани сакаат пред Маикон у тим да играат, епа неможе.
А иначе жити све не ми ги извртувај зборовите, најмногу ме нервираат такви мислења, никаде не реков дека немам ништо против тоа да биде резерва или првотимец лево а сум бил против за истото десно, каде го кажав тоа ?
Цела една година по катастрофалната за него сезона 2009/2010 мрчам дека е прерано да се ризикува со него ко стандарден првотимец, може ке се согласев со вас ако правевме муабет за тим ко Парма, али за Интер ? Јок ! Нејкам малоумни потези ко оној на Рафаел против Баерн.
Си ми цитирал дел од постот иако остатокот јасно ти укажува на фактот дека алудирам на иднина, убаво пишува таму, има 1 тон леб за јадење за да стигне до нивото '' првотимец во Интер "'.